מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השפעת מולטאק 400עודד בר25/07/2015
לפני 5 ימים שוחררתי מבית חולים עם קוצב חדש ועם תרופה multac 400 פעמים ביום. ביום חמישי האחרונה בבדיקת דם התגלה עליה ברמת קרטאנין ל 2 וזה לאחר שכמה ימים קודם רמת הקרטנין טרם הוספת הכדור היה 1. האם זה הפיך? האם עלי להפסיק את השימוש במולטאק. השאלה מופנית לפרופסור אלדר שבמרכז הקרדיולוגי שהוא עומד בראשו הוחל בטיפול זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת מולטאק 400 - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר25/07/2015לאחר מתן מולטק צפויה עליה בקראטינין שאינה מצביעה בהכרח על נזק כליתי. עם זאת, הכפלת הרמה מ 1 ל 2 חורגת מהרגיל. הייתי חוזר על הבדיקה בעוד 3 ימים ואם אין ירידה משמעותית (לא מעל 1.2), הייתי מפסיק את התרופה וחוזר על בדיקת הדם כעבור כשבוע. אם הרמה יורדת לתקין (~1), יש להחליף לתרופה אחרת. אם לא, צריך לבדוק את מצב הכליוות ולרשום טיפול נוגד הפרעות קצב בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעת מולטאק 400 - תגובה - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר25/07/2015במחשבה שניה - חזור על בדיקת הקראטיטנן כבר מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עודד בר25/07/2015תודה לך פר׳ אלדר
כדי להעמיד דברים יותר על דיוקם. בשבועות האחרונים אני על שני פוזיד40 ליום. יחד עם המולטאק חודש הטיפול בפוזיד לאחר 8 ימים שהייתי ללא פוזיד אבל מחובר לדריפ איזופרל. מאז שאני לוקח את שני הפוזיד ישנם שינויים בין 1.2 ל 2.2 תלוי כנראה ב כמות השתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולטק
פרופ' אלדר25/07/2015תודה על העדכון. כוונתי הייתה להצביע על הקשר בין מולטק לעלית קריאטינין ועל הצורך בבדיקות. התייחסות וטיפול אישי חיבים להינתן ע"י רופא שלפניו כל התמונה הקלינית. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)