מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צרור טכיקרדיה אטריאליתשירה26/07/2015
ד"ר שלום רב,
בת 58 בריאה בדר"כ.
מזה כחודש ימים, כאב ברקות ובאזור מפרק הלסת לוחץ על שיניים טוחנות כאשר התחושה של לחץ על שיניים טוחנות היא ממש קבועה. וכן לחץ בשני האוזניים.
הכאב ברקה שמאל יותר מאש ברקה ימין, ובכלל כל הסימפטומים בעיקרון הם יותר מרוכזים לצד שמאל של הרקה ואזור מפרק הלסת.
כמו כן יש לי הזעה מידי פעם אני נשטפת בזיעה (לא קשור לגיל המעבר או לגלי חום - עברתי את זה ממזמן)
יש לי מידי פעם דפיקות לב מהירות אותן אני מרגישה בגרון, ומעין סחרחורת קלה חוסר יציבות מעט ומכיוון שלפני כשנתיים לערך היה לי דום סינוס 3.6 בזמן עירות ביצעתי כעט שוב הולטר לב שתוצאתו:
הקצב הבסיסי: סינוס
מהירות מינימלית: 51 לדקה מהירות מקסימלית: 134 לדקה מהירות ממוצעת: 70 לדקה.
הפרעות חדריות, PVCS: אין.
הפרעות קצב על חדריות APCS: בכמות של 1 בהקלטה
צרור של טכיקרדיה אטריאלית, 4 פעימות, עד מהירות של 131 לדקה.
הפרעות הולכה: אין.
שינויים משמעותיים בקטע ST: אין.
מה אומר הממצא הנ"ל ?
האם יש קשר עם התלונות אותן הזכרתי?
עוד אציין כי הייתי בשל הסימפטומים הנ"ל אצל רופא א.א.ג. אשר שלל בתחומו
הייתי בפה ולסת אף תחום זה נשלל
אנא תשובתך ועזרתך מה זה יכול להיות והאם יש קשר?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרור טכיקרדיה אטריאלית - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר26/07/2015מדובר בממצא שכיח וחסר משמעות. אירועים כאלה עשויים לגרום לתחושת דפיקות לב אך לא סביר שהן הגורם לרוב התלונות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)