תרופות לפרפור והיפוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות לפרפור והיפוך
    orit
    01/08/2015

שלום רב,

לפני שלושה שבועות עברתי אירוע של פרפור- דופק 150 בפעם השניה. בפעם הראשונה זה היה לפני כמעט שנתיים, עברתי היפוך בחדר מיון לאחר מכן לא קיבלתי שום טיפול.
    בפעם השניה-לפני שלושה שבועות, לא עשו לי היפוך אושפזתי לשלושה ימים עם מדלדל דם וקרדילוק 2.5 מג'.
    הרופא הקרדיולוג החליף לי את מדלל הדף וקרדילוק. נשלחתי ליועץ להפרעות קצב והוא שוב החליף לי את הכדורים לקרדילוק ומדלל דם בשם קסרלטו. אמורה לעשות היפוך במהלך השבוע הקרוב (נאמר לי שאני צריכה להיות 4 שבועות עם מדלל הדם) וכבר מדברים איתי, אם זה לא יעזור אצטרך לעבור אבלציה.
    אני בלחץ מההיפוך וכבר מדברים איי על אבלציה. עוד ציין היועץ להפרעות קצב שביום ההיפוך.שעתיים לפניי אקח 300מג' של flecainide ולאחר ההיפוך אקח למשך חצי שנה 100 מג' פעם ביום יחד עם קרדילוק 1.25 מג' . את הקסרלטו שאקח 6 שבועות לאחר ההיפוך.
    אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. האם מותר לקחת 300 מג' מהכדור המצויין? האם זה מקובל לפני ההיפוך? מי שמבצע את ההיפוך זה לא הרופא שהמליץ על התרופה מה לעשות.

מודה מראש על התשובה.

אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות לפרפור והיפוך

הוספת תגובה

• תרופות לפרפור והיפוך - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    01/08/2015

איני יכול להתייחס פרטנית מאחר שאין לפני כל הנתונים. בעיקרון, ניתן לתת פלקאיניד 300 חג לפני היפוך ונכון לקחת נוגדי קרישה לפניו. לגבי הטיפול אח״כ ולגבי האופציה של אבלציה יתכן שיהיה נבון להתייעץ עם עוד מומחה בתחום. כל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו