מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח בדיקת הולטר לבמיכל09/08/2015
שלום אני בחורה בת 31. במהלך חצי שנה האחרונה אני חשה בהתקפי דופק מהיר. כמו כן לעיתים אני מרגישה את פעימות הלב שלי גם כשהן לא מהירות. בימים האחרונים חשה את פעימות הלב שלי בזמן שכיבה בלילה וזה מאוד מפריע לי לישון.עשיתי הולטר לב לפני חודש ואלו התוצאות: סה"כ שעות הקלטה 19:52 שעות. הקצב הבסיסי: סינוס וסינוס אריטמיה. מהירות מינימלית 59. מהירות מקסימלית 160. מהירות ממוצעת 87. הפרעות קצב חדריות pvc's אין. הפרעות קצב על חדריות apc's בכמות של 2 בהקלטה. הפרעות הולכה: פאוזה קצרה בודדת. שינויים משמעותיים בקטע st: אין. מה הממצאים אומרים? מה הכוונה פאוזה קצרה בודדת? ומה הכוונה קצב בסיסי סינוס וסינוס אריתמיה? אני קצת לחוצה מהתוצאות הללו. אציין שביצעתי אקו לב שיצא תקין. אודה לתשובה אני ממש בלחץ מהעניין, תור לקרדיולוג יש לי רק בעוד חודש וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת הולטר לב - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר09/08/2015ההולטר תקין לחלוטין ואין כל סבה לדאגה בגינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קצרה
מיכל09/08/2015תודה על המענה. רציתי לשאול מה הכוונה הפרעות הולכה: פאוזה קצרה בודדת? נשמע ממש מלחיץ, האם מדובר בכך שקצב הסינוס הפסיק?? ומה הכוונה סינוס אריטמיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)