פענוח בדיקת הולטר לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח בדיקת הולטר לב
    מיכל
    09/08/2015

שלום אני בחורה בת 31. במהלך חצי שנה האחרונה אני חשה בהתקפי דופק מהיר. כמו כן לעיתים אני מרגישה את פעימות הלב שלי גם כשהן לא מהירות. בימים האחרונים חשה את פעימות הלב שלי בזמן שכיבה בלילה וזה מאוד מפריע לי לישון.עשיתי הולטר לב לפני חודש ואלו התוצאות: סה"כ שעות הקלטה 19:52 שעות. הקצב הבסיסי: סינוס וסינוס אריטמיה. מהירות מינימלית 59. מהירות מקסימלית 160. מהירות ממוצעת 87. הפרעות קצב חדריות pvc's אין. הפרעות קצב על חדריות apc's בכמות של 2 בהקלטה. הפרעות הולכה: פאוזה קצרה בודדת. שינויים משמעותיים בקטע st: אין. מה הממצאים אומרים? מה הכוונה פאוזה קצרה בודדת? ומה הכוונה קצב בסיסי סינוס וסינוס אריתמיה? אני קצת לחוצה מהתוצאות הללו. אציין שביצעתי אקו לב שיצא תקין. אודה לתשובה אני ממש בלחץ מהעניין, תור לקרדיולוג יש לי רק בעוד חודש וחצי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח בדיקת הולטר לב

הוספת תגובה

• פענוח בדיקת הולטר לב - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    09/08/2015

ההולטר תקין לחלוטין ואין כל סבה לדאגה בגינו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קצרה

מיכל
    09/08/2015

תודה על המענה. רציתי לשאול מה הכוונה הפרעות הולכה: פאוזה קצרה בודדת? נשמע ממש מלחיץ, האם מדובר בכך שקצב הסינוס הפסיק?? ומה הכוונה סינוס אריטמיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו