טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
התרופות החדשות (פרדקסה, קסרלטו, אליקוויס) הוכחו כאשר ניתנות לסובלים מפרפור פרוזודרים כיותר יעילות מקומדין במניעת ארועים מוחיים ויותר בטוחות מקומדין מבחינת הסיכון לדימום. החיסרון שלהן הוא שהן תלויות בתפקוד הכליה (פרדקסה יותר ואליקוויס פחות) בניגוד לקומדין שאינו מושפע מתפקוד כליה. לכן אם תפקוד הכליות שלך תקין נראה כי עדיפה אחת התרופות החדשות במינון הנמוך שלה. בכל אופן על רופא להעריך את מצבך בפגישה פנים אל פנים ולתת לך המלצה לגבי איזו תרופה מתאימה ביותר עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר