droppred beat

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• droppred beat
    אורית
    14/08/2015

שלום בחורה בת 31. ביצעתי הולטר לב לפני כחודש וחצי. נמצאו 2 פעימות מוקדמות מהעליות. נמצא גם הפרעת הולכה dropped beat בודדת. בסיכום היה רשום שזה פאוזה ואילו בתוך התרשימים רשום dropped beat. האם זה אותה תופעה? שאלה נוספת הקרדיולוג שהייתי אצלו הסתכל בתרשימים ואמר שמדובר בפאוזה כתוצאה מסינוס אריתמיה, ואמר שזה חסר כל משמעות.שאלה נוספת האם כשמתרחשת תופעה של dropped beat אני יכולה להרגיש את החסרת הפעימה הזו? כי לפעמים אני חשה בהחסרת פעימה כאילו הלב שלי נופל / מפסיק לפעום? לפעמים אני שמה את יד אחת על היד השנייה כדי להרגיש את נקודת הדופק ביד ואני מרגישה שהייתה חסרה פעימה האם זה בשל תופעת dropped beats או אולי בגלל פעימה מוקדמת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    droppred beat

הוספת תגובה

• droppred beat - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    14/08/2015

אין הבדל בין פאוזה לדרופד ביט.
    אכן זו ההרגשה של פעימה מוקדמת או דרופד ביט. שתי התופעות חסרות משמעות.
    ההולטר תקין לחלוטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה!!

אורית
    14/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו