טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בחורה בת 31. ביצעתי הולטר לב לפני כחודש וחצי. נמצאו 2 פעימות מוקדמות מהעליות. נמצא גם הפרעת הולכה dropped beat בודדת. בסיכום היה רשום שזה פאוזה ואילו בתוך התרשימים רשום dropped beat. האם זה אותה תופעה? שאלה נוספת הקרדיולוג שהייתי אצלו הסתכל בתרשימים ואמר שמדובר בפאוזה כתוצאה מסינוס אריתמיה, ואמר שזה חסר כל משמעות.שאלה נוספת האם כשמתרחשת תופעה של dropped beat אני יכולה להרגיש את החסרת הפעימה הזו? כי לפעמים אני חשה בהחסרת פעימה כאילו הלב שלי נופל / מפסיק לפעום? לפעמים אני שמה את יד אחת על היד השנייה כדי להרגיש את נקודת הדופק ביד ואני מרגישה שהייתה חסרה פעימה האם זה בשל תופעת dropped beats או אולי בגלל פעימה מוקדמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר