סינוס אריתמיה ותחושת רטט בלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוס אריתמיה ותחושת רטט בלב
    פרופ` מיכאל אלדר
    18/08/2015

שלום בחורה בת 32, רציתי לדעת האם סינוס אריתמיה גורם לתחושה של רטט בלב? הרגשת פעימות הלב? לאחרונה אני מרגישה את פעימות הלב שלי בעיקר בלילה בשכיבה או בישיבה . אשמח לדעת מה יכול לגרום לתחושה הזו. היא לא נעימה ומפריע לי לעיתים לישון. ביצעתי אקו לב שיצא תקין ובהולטר נמצא קצב בסיסי סינוס עם סינוס אריתמיה ופעימות מוקדמות בודדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סינוס אריתמיה - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    19/08/2015

סינוס אריתמיה אינו גורם לרטט בחזה. תחושה של פעימות הלב יכולה להגרם מפעימות מוקדמות. אם מאוד מטרידה אותך, רישום אקג בזמן סימפטומים יאפשר אבחנה,וזאת ניתן להשיג עם הולטר או לופ רקורדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שרון
    19/08/2015

כבר ביצעתי הולטר שלא נמצא בו משהו, הייתי גם אצל קרדיולוג שראה את ההולטר. האם זה ייתכן שאני ארגיש רטט בלב כל כך הרבה שעות? אני מרגישה את זה לאורך כל הלילה. גם ביום אני מרגישה את פעימות הלב למשך מספר שעות. כמעט לאורך כל היום. אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אני בערך שבוע לפני קבלת וסת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו