מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת קצברלי24/08/2015
בת 65 . מזה 4 יש לי פלפיטציות ופעימות מוקדמות . לאחר התייעצות עם קרדיולוג ונסיון לא טוב עם תרופות כגון : קרדילוק, פרופקס , איקקור הוצע לי לעשות אבלציה למרות שהתופעה אינה מסוכנת אך פוגעת לי קשות באיכות החיים. הדופק שלי במנוחה אינו סדיר וקופצני ולעיתים קרובות מעיר אותי בלילה משינה. ככלל הלב שלי בסדר לפי בדיקת אקו ומאמץ.השאלה שלי: אני לוקחת טריטייס , האם יכול להיות שזה מהטריטייס?
האם יש תרופה נוספת שכדאי לי לנסות לפני אבלציה שהיא פעולה פולשנית וגם הוסבר לי שהצלחה שלה במקרה שלי כ- 60% . מה שקורה שכל תרופה שאני לוקחת מורידה לי את ל"ד ואת הדופק באופן משמעותי שאני מרגישה חולשה איומה. ומפסיקה לאחר מספר ימים. מה דעתכם רופאים יקרים ? תוכלו לתת לי עצה טובה?
הומלץ לי עי קרדיולוג לנסות עכשיו טמבוקור... האם יש אופציות נוספות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת קצב - תגובה
פרופ` דוד רוט24/08/2015טריטייס לא משפיע על קצב הלב ולא גורם לדפיקות לב.
נכון שרוב התרופות נגד הפרעות קצב מורידות את קצב הלב. טמבוקור לעומת זאת הוא תרופה נגד הפרעות קצב אשר לא מורידה את קצב הלב. לכן אולי יתאים לך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)