הפרעת קצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קצב
    רלי
    24/08/2015

בת 65 . מזה 4 יש לי פלפיטציות ופעימות מוקדמות . לאחר התייעצות עם קרדיולוג ונסיון לא טוב עם תרופות כגון : קרדילוק, פרופקס , איקקור הוצע לי לעשות אבלציה למרות שהתופעה אינה מסוכנת אך פוגעת לי קשות באיכות החיים. הדופק שלי במנוחה אינו סדיר וקופצני ולעיתים קרובות מעיר אותי בלילה משינה. ככלל הלב שלי בסדר לפי בדיקת אקו ומאמץ.השאלה שלי: אני לוקחת טריטייס , האם יכול להיות שזה מהטריטייס?
    האם יש תרופה נוספת שכדאי לי לנסות לפני אבלציה שהיא פעולה פולשנית וגם הוסבר לי שהצלחה שלה במקרה שלי כ- 60% . מה שקורה שכל תרופה שאני לוקחת מורידה לי את ל"ד ואת הדופק באופן משמעותי שאני מרגישה חולשה איומה. ומפסיקה לאחר מספר ימים. מה דעתכם רופאים יקרים ? תוכלו לתת לי עצה טובה?
    הומלץ לי עי קרדיולוג לנסות עכשיו טמבוקור... האם יש אופציות נוספות?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קצב

הוספת תגובה

• הפרעת קצב - תגובה

פרופ` דוד רוט
    24/08/2015

טריטייס לא משפיע על קצב הלב ולא גורם לדפיקות לב.
    נכון שרוב התרופות נגד הפרעות קצב מורידות את קצב הלב. טמבוקור לעומת זאת הוא תרופה נגד הפרעות קצב אשר לא מורידה את קצב הלב. לכן אולי יתאים לך יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו