מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לביוכבד24/08/2015
שלום רב,
אני בת 62. מזה 10 ימים יש לי פעימות לב מואצות של שניות ונעלמות. זה מביא אותי לתחושה שאני מניחה יד בחזה כל אימת שזה קורה, כ-3 פעמים ביום. התופעה הינה בעיקר בעת הליכה מהירה בבוקר בדרכי לעבודה ובחזרה. [הליכה של רבע שעה כל כיוון] . רצוני להוסיף כי אני סובלת מכולסטרול גבוה של 200 / הכולסטרול הרע ואני נוטלת סטטור 20. עד לפני 10 ימים לא נטלתי כדור על אף שהכולסטרול שלי גבוה מזה כ-6 שנים.
האם פעימות הלב המואצות קשורות למצב השומנים.?
אציין כי גובהי 1.60, משקלי 57 ק"ג. מלבד מיגרנות וכאבי ראש כרוניים כ-5 ימים בשבוע מגיל 14 ועד עצם היום הזה, אני בריאה. נוטלת אדוויל כמעט יום יום.
רק בעוד כ-10 ימים אבצע א.ק.ג. על פי הפניה.
האם יש סיבה לדאגה.
המון תודה,
ערב טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לב - תגובה
פרופ` דוד רוט26/08/2015בכולסטרול גבוה יש לטפל כדי למנוע טרשת עורקים והתקף לב.
אין קשר בין כולסטרול גבוה לתחושה של פעימות לב- כדי לברר סיבה לתחושה של פעימות לב יש לעבור ברור הכולל בדרך כלל בדיקת הולטר קצב לב, בנוסף לאקג רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)