טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אשמח אם תיתן דעתך בנושא,אני כעת חיי בפחד ולא מתפקדת בכלל,כי אני חוששת שיהיה דם לב בעקבות הפרעות קצב אלו.היום היתי אצל קרדיולוג של הקופה והוא גם לא נתת הסבר,שלח אותי למיפוי לב במאמץ בחשד לap.ככה רשום בהפניה. המיפוי עוד שבועיים, אבל בנתיים אני בסכנה נכון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איך בדרך כלל רופאים מתיחסים לאירוע nsvt 6 פעימות? מתי זה מסוכן ומתי לא? מה הסיכויים שיחזור לפרק זמן ארוך יותר לפי הנסיון שלך? היום בבוקר הרגשתי פ.מ ושידרתי לשחל שאמר כי זה 3 ברצף pvc אשמח אם תענה. כמו שציינתי אקו תקין וארגומטריה תחת קרדילוק 5 תקין דופק 160ללא הפרעות קצב
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר