מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעימות מוקדמותדני04/10/2015
אני בן 60 , חווה פעימות מוקדמות בתדירות לא גבוהה מגיל 35 בערך. בחודשים האחרונים בעיקר בשעות הערב לאחר ארוחת ערב ובזמן מנוחה בלבד ,אני חש את התופעה לפרק זמן מסוים (בה והולך ) וזה מאד מטריד אותי . נטלתי לפני שנים רבות דרלין 10 מג ובשנים האחרונות אני נוטל בבוקר קרדילוק 5 מג . בדיקות דם תקינות לחלוטין (כולסטרול שומנים וכל השאר) הולטר מראה את התופעה בתדירות לא גבוהה(כך לדברי הקרדיולוג ) ,אקו לב וארגומטריה תקינים. אני עוסק בפעילות גופנית יום יומית (רכיבה על אופניים) . שותה קפה (כ-4 כוסות ביום). שאלתי רופאים יקרים :א) האם כדאי לעלות את המינון של הקרדילוק? ב)האם ניתן ליטול תוספת לפי צורך ? ג)האם להפסיק שתיית קפה לחלוטין? ד)מה מידת הסיכון של התופעה ככל שעולה הגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעימות מוקדמות - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר05/10/2015הסיכון לרוב נמוך מאוד. לא ידוע על קשר לקפה אך אתה יכול להפסיק לשתות לתקופה קצרה ולבדוק אם משפיע. ניתן להעלות מינון התרופה ביעוץ רופא המשפחה ולבדוק אם משפיע(רצוי שכל ניסוי יערך בנפרד). לא נהוג להוסיף טיפול בעת סימפטומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)