מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשוט באוניה-מקבלת קרדיולוק וקומודיןרנה11/10/2015
וכן טמבוקור נגד הפרעות--אך מה עלי לעשות אם אקבל הפרעות בשייט. להוסיף מינון עד להגעת נמל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשוט באוניה-מקבלת קרדיולוק וקומודין - תגובה
פרופ` דוד רוט12/10/2015תחושת הפרעות קצב לא מספיקה על מנת לאבחן בודאות את הפרעת הקצב ולהמליץ על טיפול. לשם כך יש לבצע אקג שיאפשר לאבחן אם יש הפרעת קצב ומאיזה סוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לתגובה. אך איזה עזרא ראשונה עד
רנה14/10/2015להגעה לרופא בעיר או לבית חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לתגובה. אך איזה עזרא ראשונה עד - תגובה
פרופ` דוד רוט14/10/2015אם יש רופא על האניה הוא יבדוק ויחליט אם צריך טיפול. אין ביכלתי לתת המלצה ספציפית על טיפול. הצלחת כל טיפול מותנה באבחנה נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' רוט-מדוע לא לנהוג בהתאם -
שגב16/10/2015להמלצתו של ד"ר אילן קיציס,קרדיולוג בכיר מביה"ח איכילוב.
אני סובל מ-פרפור פרוזדורים כ-3 שנים ומטופל באותם תרופות של רנה,לפני שנתיים הייתי מטופלו של ד"ר קיציס,הרופא תדרך אותי בזמנו שבמקרה ואני מרגיש פרפור למרות נטילת התרופות לפי הוראותיו ,עלי לקחת מנה כפולה של טמבוקור ובדרך כלל הפרפור יפסק אחרי כשעתיים,לא פסק הפרפור?-להגיע לרופא.
לצערי חטפתי פרפורים מס' פעמים למרות נטילת התרופות,בכל המקרים פעלתי כפי שתודרכתי והפרפור עבר(לא יודע איך אצל אחרים,אבל אם יש לי פרפור-אני מרגיש אותו,לצערי למדתי להבדיל בין פרפור לפעימות מוקדמות ואם יש לי ספק ביניהם ,אני נוטל מנת טמבוקור+ מנת קרדילוק.
בכל יציאה מהבית אני לוקח איתי מס כדורי טמבוקור וקרדילוק למקרה של התקף מחוץ לבית,לצערי כבר חטפתי התקף באמצע אירוע באולם שמחות ובטיול בצפון ,הכדורים שהיו איתי-פתרו את הבעיה מבלי להטריד קרובי משפחה ומבלי לרוץ לחפש בית חולים,רופא,או מוקד רפואי.
הערה-אין לראות במה שכתבתי-המלצה לפעול כך,אני לא רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' רוט-מדוע לא לנהוג בהתאם - - תגובה
פרופ` דוד רוט16/10/2015אתה כותב המלצה (״מדוע לא לנהוג בהתאם להמלצתו של ד״ר קיציס....״) ובמשפט האחרון מסתייג וכותב שאין לראות בזה המלצה (כי אתה לא רופא). מי שלא קורא עד הסוף עלול לראות בזה המלצה רפואית.
ולעצם הענין ד״ר קיציס היה הקרדיולוג שלך לדבריך כלומר ראה אותך המרפאה מספר פעמים והמליץ כפי שהמליץ. אני לא יכל לראות ולבדוק ואפילו לא לקבל הסטוריה רפואית שלמה באמצעות פורום זה לכן איני יכל להמליץ כאילו מדובר באדם שמבקר במרפאתי.
לקבל את ההמלצה שלך לנהוג כפי שיעץ לך ד״ר קיציס מזכיר לי את הסיפור על אדם שמתלונן לחברו שאינו רואה היטב ואז החבר משיב גם אני ראיתי מטושטש אז הלכתי לאופטומטריסט והוא התאים לי משקפיים. יש לי שני זוגות אז קח לך אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)