רפרוף אכילה,אבלציה ומגנזיום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפרוף אכילה,אבלציה ומגנזיום
    יוני
    17/10/2015

שלום,
    לפני כחודש חוויתי בפעם הראשונה רפרוף פרוזדורים. הארוע התרחש אחרי ארוחת ערב כבדה ושתיית יין אדום וברקע לחץ גדל עקב עבודה.

עקב הארוע אושפזתי במאיר ונקבע לי תור לאבלציה כי החלטתי לא לקחת תרופות ( הוצע לי טיפול זמני בפרוקור שגרם לי לסחרחורות ולכן הפסקתי לקחת) . כרגע ללא תרופה וללא טיפול תרופתי בהמתנה לאבלציה.

בתקופת ההמתנה (כולל היום ) מרגיש מידי פעם סחרחורת ולאחר ארוחות ערב גם קצב לב מואץ זמנית ( כמה שניות ומסתיים). ממש לא אוהב את זה ונחוש לחזור למסלול חיים רגיל.

אני בן 56 עוסק בספורט, לפנ שנתיים עברתי השתלת סטנט. לוקח אספרין באופן קבוע ותרופה נגד כולסטרול.

קראתי הרבה על הנושא בפורומים השונים וההתלבטות שלי היא האם לבצע את האבלציה או לדחות ולקחת מגנזיום ? האם זה אמיתי שמגנזיום אכן עוזר?

אשמח להתייחסותכם
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רפרוף אכילה,אבלציה ומגנזיום - תגובה

פרופ` דוד רוט
    17/10/2015

מגנזיום לא מונע רפרוף פרוזדורים. במידה ובדיקת דם שלך מראה רמת מגנזיום תקינה לא תהיה כל תועלת בנטילת תוסף מגנזיום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפרוף אכילה ומגנזיום

יוני
    17/10/2015

ד"ר רוט שלום,
    תודה על התשובה המהירה.

1. האם יש דרך להגדיל את הזמן בין רפרוף לרפרוף?
    2. אצלי אני חושב שאכילה רבה בערב גורמת לרפרוף. האם יש קשר בין אכילה לרפרוף?
    3. מכיוון שאני חדש "בעסק" הזה אשמח לקבל מושג מה זה פעימות מקדימות? האם זאת תופעה של דופק מהיר קצר מלווה בסחרחורת?

שוב תודה
    יוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפרוף אכילה ומגנזיום - תגובה

פרופ` דוד רוט
    17/10/2015

לא ידוע לי על קשר בין אכילה לרפרוף. פעימות מוקדמות הן פעימות בודדות שמופיעות מדי פעם בין הפעימות הסדירות. מדובר בתופעה שכיחה. הן לא גורמות לדופק מהיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו