אימון גופני עם הולטר לב 24 שעות-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון גופני עם הולטר לב 24 שעות-
    שגב
    21/10/2015

בהמשך לשאלה בנושא ,בן-66 סובל מ-פ"פ ו-יל"ד ,עוסק בפעילות גופנית (הליכה מתונה/בינונית) של 60-עד 120 דקות 2-3 פעמים בשבוע,לאחרונה מרגיש עייפות קשה גם אם הלכתי רק-30 דקות , מרגיש כאילו צעדתי עשרות ק"מ,מס' פעמים "צצו" הפרעות קצב כ 4-5 שעות לאחר ההליכה(למרות הטמבוקור והקרדילוק),אבל תופעה זו חלפה.

רופא המשפחה שלח אותי להולטר לב של 24 שעות וביקש שבמהלכן אבצע אימון ואגיע עם התוצאות לקרדיולוג המטפל בי,
    כן הופניתי לאקו לב(כי בבדיקה קודמת נתגלו סימנים של ירידה בתפוקת הלב).
    לפי תשובת פרופ' אלדר תוצאות בדיקת ההולטר עלולות להשתבש אם מבצעים אימון גופני עם מכשיר ההולטר,
    האם יש טעם,לבצע את הבדיקה,או להחליפה בארגומטריה,או לעשות את 3 הבדיקות(הולטר,אקו וארגומטריה) ולהגיע עם מקסימום נתונים לקרדיולוג.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה על הולטר לב 24 שעות,,,

שגב
    21/10/2015

עלי לציין שבמהלך ההליכה איני מרגיש שום בעיה לא בלב ולא בנשימה,המערכות עובדות יפה ואני מרגיש שאני יכול ללכת מהר יותר,אבל לא מגביר את הקצב,

הקושי מתעורר מס' שעות לאחר הפעילות,נופלת עלי עייפות גדולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו