מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופק לב הולם ומואץאנט28/10/2015
שלום ד"ר
בת 60 לא נוטלת תרופות קבועות . פרט לחצי ואבן" ( לפי הצורך) שמרגיע לי תופעות גל המעבר.
כבר מספר שנים שיש לי בעיה של דופק מואץ והולם. ממש מרגישה שהלב יוצא מהמקום. כל הבדיקות שעשיתי יצאו תקינים. לפני שנה מבחן מאמץ. אקו לב. מיפוי לב לפני שלוש שנים. א.ק.ג. הכל תקין. לפני כחודש טסתי טיסה ארוכה. הרגשתי כאבי רגליים ושיעול. הופניתי למיון ונעשה לי בדיקות כולל אקו לב צילום חזה ודופלר לרגליים והכל יצא תקין.
נתבקשתי לעשות פעילות גופנית.
לאחר טיול ביער הלב שלי דפק עקב במאמץ הרב אך לא נרגע. לקחתי ואבן שלם. וזה קצת הרגיע ושוב הכל חזר. כל הזמן הלב דופק 120/80. חזק .
מבקשת לדעת מה עלי לעשות ? האם עלי לחזור שוב למיון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק לב הולם ומואץ - תגובה
פרופ` דוד רוט28/10/2015צריך לשלול הפרעת קצב לב, על ידי תעוד קצב לב בזמן סמפטומים. ניתן לעשות זאת על ידי הולטר או לופ רקורדר. עליך לפנות לקרדיולוג שיעריך את המצב ויפנה לבדיקה המתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מסוכן לטןס?
אנט31/10/2015אני צריכה לחזור לארץ ביום ראשון האם עלי לפנות למיון. (בארה"ב) או לחכות עד שאגיע לארץ?
כרגע רגוע הדופק רגיל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מסוכן לטןס? - תגובה
פרופ` דוד רוט31/10/2015כיון שלא ידוע מה גורם לתחושת דפיקות הלב שלך כלומר אין אבחנה- הרי שלא ניתן לקבוע אם יש בכך סכנה או לא.
כיון שלפי דברייך הסמפטמים קיימים כבר מספר שנים, ובמידה ולא גרמו לאיבוד הכרה מעולם, הרי שניתן להניח שאין צורך בביקור במיון וניתן לבצע את הברור כאשר תחזרי לארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)