פעימות מוקדמות חדריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימות מוקדמות חדריות
    גילת
    09/11/2015

שלום רב,
    שאלתי נוגעת לפעימות מוקדמות חדריות מהן אני סובלת כבר כמה שנים
    עם אקו לב תקין לגמרי. בכל בדיקות ההולטר היו פעימות חדריות
    מסוג בודד אך גם בזוגות בהיקף של 300 לערך על פני היממה. בעבר היה אירוע vt עם דופק 130 ו7 פעימות רצופות. מאז מקבלת נורמלול בהמלצת הרופא . לטענתו בהינתן אקו לב תקין אין דאגה מאירוע הזה ומהפעימות המוקדמות.
    יש ימים בהם אין לי כלל פעימות (או שהן ממש בהיקף מצומצם - שמתי לב כי הדבר קורה בסמוך למחזור חודשי (אני בת 45). אך כשבועיים מתום הווסת, אני חשה פעימות מוקדמות רצופות ורבות. תופעה זו נמשכת כמה ימים ואז שוב יש רגיעה בהיקף הפעימות.
    האם יש קשר בין מצב הורמונלי לפעימות ותדירותן? האם כדאי לבצע בדיקות?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעימות מוקדמות חדריות

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות חדריות - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    09/11/2015

לפי תיאורך נראה שיתכן שיש אצלך קשר בין המצב ההורמונלי לבין הפרעות הקצב. עם זאת, בנוכחות לב תקין באקו אין להפרעות הנ״ל משמעות ( מעבר לתחושה הלא נעימה) ואין צורך בטיפול כלשהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

גילת
    09/11/2015

תודה רבה על התשובה המהירה. האם ידוע שטיפול הורמונלי יכול לסייע גם לפעימות המוקדמות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו