wpw

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• wpw
    אניה
    16/11/2015

שלום ,כבר כתבתי בפורום הנכבד הזה,אני בת 38 לפני כ8 שנים עברתי אבלציה אצל פר בלאסן באסותא עקב svt שהתגלה במקרה. במנגנון avnrt.הוגדר כמוצלח ולא חזר...כמו כן סובלת הפרעות פניקה וחרדה מקבלת כעת ציפרלקס 20 מג.לפני כחודשיים הרגשתי כל הזמן דפיקות לב ודופק מהיר.מנויה בשחל ובעקות כך התחברתי לקרדיאו אר, נקלט אירוע של vt קצר בעל 6 פעימות,אושפזתי בבית חולים ועשו לי אקו וארגומטריה שיצאו תקינים.קיבלתי קרדילוק 5מג.במשך כל החודשים היתי מחוברת לקרדיו אר.היום הגיעו התוצאות
    מתוך 280 שידורים 39 % סינוס טכיקרדיה
    45 % קצב סינוס
    14% wpw כמו כן בחלק מהאקג היה רשום pr קצר.
    שאלות : מה משמעות של 14% wpw מאיפה זה בא פתאום?מה הקשר לpr קצר ולvt קצר שהיה?והאם יש מצב שפיספסו wpw בצריבה לפני כמה שנים אז לא הוזכר המושג הזה בכלל.והאם wpw הזה יכול לגרום לדום לב וצריך לעשות שוב צריבה?
    תעשה לי בבקשה סדר כי אני ממש לא מבינה מה קורה עם זה
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    wpw

הוספת תגובה

• wpw - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    16/11/2015

אכן מוזר. אני מציע שתראי את ההולטר למומחה להפרעות קצב כדי לברר מה בדיוק יש בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו