טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני בת 40 לאחרונה חשה דפיקות לב עאשראני מודדת את הדופק הוא נע בין 100 ל 110 כאשר אני יושבת לכמה דקות הוא יורד ל 90 וגם לאחר מנוחה של כשעה עדיין סביב 85 90 זה דבר חדש שאני מרגישה את הדופק. שהיתי מודדת סתם ללא כל סיבה לחץ דם בבית כי יש לנו את המכשיר הדופק היה סביב השבעים היתי קצת לחוצה בשבוע האחרון אך זה חלף ועכשיו אני רגועה רק הדופק נשאר גבוה. האם לוקח כמה ימים עד שהדופק גם חוזר לרגוע או שאין קשר? ומה לעשות יש תור לרופא משפחה בעוד 4 ימים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר