מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאבנר09/12/2015
שלום רב ,
בן 38 עם הסטוריה של 15 שנה פרפור פרוזדורים על לב בריא .
לפני מס' חודשים התחלתי פרוקור לאחר שבעבר נטלתי ריתמקס וסוטלול והם הפסיקו להיות יעילות . לצערי , גם הפרוקור לא מצליח להחזיק אותי לאורך זמן בסינוס וכל שבועיים-שלושה , התקף פרפור שעובר רק לאחר יומיים בערך ורק שאני מעלה את מינון הפרוקור ל 3 כדורים ליום.
ככל והבנתי נכון לא מומלץ ליטול כזה מינון גבוה של פרוקור לאורך זמן.
אני טרם מוכן לבצע אבלצייה בשלב זה ( מאוד מפחד מהסיכונים הנלווים ... )
מה האופציות העומדות בפניי ? האם לאחר 3 תרופות , יש טעם לתרופה רביעית ? האם זה נראה כמו ''התקדמות'' של המחלה או בתרופה שלא יעילה ספיציפית עבורי ?
לציין כי הריתמקס החזיק אותי 5 שנים רצופות בסינוס והסוטלול 7 שנים רצופות . החלפתי בזמנו את התרופות לאחר שהחלו להופיע התקפים מרובים .
מה היה הפתרון הרפואי לפרפור עקשן כזה טרם פיתוח האבלציה או במידה והאבלציה נכשלת ? האם נכון שניתן לחיות עם הפרפור עד 120 , במידה ומדללים דם ומאטים קצב ? מתנצל מראש על כמות השאלות...אני פשוט אובד עצות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד רוט09/12/2015לפרוקור מספר רב של תופעות לואי לכן לא מומלץ ליטול אותו מגיל צעיר כמו שלך.
שתי תרופות שלא ניסית הן טמבוקור ומולטאק אולם אם ריתמקס סוטלול ופרוקור לא הועילו לך ספק אם תרופות אחרות יועילו יותר.
כדאי שתפנה לקרדיולוג מומחה להפרעות קצב (אלקטרופיזיולוג) כדי לקבל חוות דעת לגבי טיפול תרופתי אפשרי או אלבציה.
אנשים רבים חיים עם פרפור מבוקר קצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)