מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופק מהיר פתאומישוקי19/01/2016
שלום
אני בן 42 בריא לא מעשן
מידי פעם תוקף אותי דופק מהיר שמגיע עד לכ150 כבר כשנה וחצי. עשיתי ארגומטריה שיצאה תקין ואפילו צינטור וירטואלי על חשבוני כדי להיות רגוע גם תקין
רופא קרדיולוג המליץ לי על מכשיר ששמים עליו שני אצבעות ברגע שיש דופק מהיר ושכרתי מכשיר כזה ומתי שהיה לי התפרצות של דופק מהיר שידרתי ולא מצאו אף הפרעת קצב הדופק חוזר לרגיל שאני לוקח פרולול 10 עם קלונקס שאלתי היא מה הגורם לדעתך לדופק המהיר. זה גם קורה לי כאשר אני במעון כושר מסיים תרגיל ואז זה מתחיל. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק מהיר פתאומי - תגובה
פרופ` דוד רוט19/01/2016האם המכשיר תעד דופק של 150 בדקה? אם כן וקצב הלב באותו זמן היה סינוס תקין הרי שלא מדובר בבעית לב אלא בגורם חוץ לבבי שגורם לדופק לעלות כמו בזמן מאמץ או מחלת חום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק מהיר ופתאומי
שוקי20/01/2016כן. תועד דופק גבוה בסביבות 150 כמה פעמים בכולם קצב סינוס. ללא מחלת חום. למה אתה מיתכוון לגורם חוץ לבבי והאים קלונקס ופרולול 10 זה טיפול טוב. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק מהיר ופתאומי - תגובה
פרופ` דוד רוט20/01/2016ברוב המקרים קצב סינוס מהיר נגרם מסיבה שאינה לבבית. כלומר מאמץ, חרדה, מחלת חום, אנמיה, כאב יתר פעילות בלוטת תריס וכו'
הטיפול צריך להיות בבעיה שגרמה לדופק המהיר. אם זו חרדה קלונקס יכל להיות טיפול. פרולול זו תרופה שמאטה את קצב הלב לכן אם הבעיה לא לבבית למשל אנמיה עדיף לתקן את האנמיה וכך קצב הלב יאט ולא לתת פרולול שמאט את קצב הלב אך האנמיה לא תתוקן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)