מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפרופ' אלדר ופרופ' רוט-חומצה אלפא ליפואית-שגב24/01/2016
תודה על תשובותכם,מרגיש שהחומצה האלפא ליפואית שאני נוטל נגד "רגלים בוערות" עזרה לי להפטר מתרופת הקרדילוק ,אחרי 2 נסיונות כושלים,
זה יותר מחודש לא נוטל קרדילוק (טמבוקור בלבד)והפירפורים פסקו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' אלדר ופרופ' רוט-חומצה אלפא ליפואית- - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר25/01/2016קרדילוק אינו אמור למנוע פרפור אלא להאיט את קצב הלב. טמבוקור אכן מיועד למנוע פרפור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אלדר ורוט-חא"ל ותודה.
שגב26/01/2016אנסח את זה כך-טופלתי בקרדילוק וטמבוקור נגד פ"פ,בהתייעצות עם רופא קרדיולוג ניסיתי להפסיק ליטול את הקרדילוק בצורה מדורגת .
בפעם הראשונה, 10 ימים מיום הפסקת הקרדילוק הפירפורים חזרו,שבתי לקרדילוק.
אחרי כחודש,בנסיון השני -הפרפורים חזרו אחרי -14 ימים, שוב חזרתי לקרדילוק .
כשניסיתי בפעם השלישית להפסיק את הקרדילוק הייתי בטיפול בחא"ל נגד "רגלים בוערות" משך כ-5 שבועות.
בניסיון השלישי ,הפרפורים(כולל פעימות מוקדמות)לא חזרו-זה 26 ימים ,יש לי תחושה שהחומצה משפיעה על אי חזרת הפרפורים .
פרופסורים נכבדים-ברצוני להודות לכם מאוד על כך ששכנעתם אותי לפני חצי שנה לא לבצע אבלציה למרות "הנדנודים" שלי ,
נוטל את הטמבקור בצורה סדירה,עושה פעילות גופנית(הליכה)2-3 פעמים בשבוע במשך שעה בכל אימון -בעצימות בינונית,(מקפיד על דופק של % 80 מהדופק האופטימלי ),,,,ומתחיל לשכוח מה זה -פרפור פרוזדורים.
לשאר הגולשים-,אין לראות בפוסט זה המלצה ליטול חומצה אלפא רפואית.
כן הייתי ממליץ לעשות פעילות גופנית-אבל בפיקוח מדריך חדר כושר מוסמך ובתיאום עם הקרדיולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)