פעימות מוקדמות עם קרדיולוק במינון של 2.5 מ״ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימות מוקדמות עם קרדיולוק במינון של 2.5 מ״ג
    פרופ` מיכאל אלדר
    24/01/2016

פרופ׳ שלום רב,
    אני נוטלת מזה כחמישה חודשים קרדיולוק במינון של 2.5 מ״ג וזאת בשל בעיה של סינוס טרכיקרדיה ופעם אחת הייתה לי הפרעת קצב בחדרים, כמו כן היו לי פעימות מוקדמות בחדרים ובעליות. אני בת 34.
    יוצויין שלפני כן לקחתי מינון של 1.25 מ״ג אולם לאחר שהדופק המשיך להיות גבוה העלו לי את המינון. בשלושה שבועות האחרונים חזרו לי הפעימות המקדימות בחדרים (גם במינון הנמוך הן היו לסירוגין) מידי יום מספר פעמים ביום. וכן לעיתים כשאני במנוחה בישיבה או בשכיבה אני מרגישה שהלב דופק לי מאוד חזק. האם מדובר במשהו מסוכן? האם אני צריכה להעלות במינון או שזה בסדר שיש פעימות כשאני עם הכדור? אני מעדיפה שלא להעלות למינון גבוה יותר אלא אם כן אין ברירה. אשמח לדעת מהי המלצתך.
    בתודה מראש, הילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות - תגובה

פרופ` דוד רוט
    24/01/2016

פעימות מוקדמות אינן מסוכנות, טיפול בקרדילוק עשוי להפחית את מספר הפעימות המוקדמות אך לא להעלים אותן לחלוטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות

ציפי
    24/01/2016

תודה רבה. לגבי העובדה שאני מרגישה את הלב דופק מאוד חזק בישיבה או בשכיבה, יש מה לעשות עם זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות - תגובה

פרופ` דוד רוט
    25/01/2016

במידה ותחושת הדופק החזק נובעת מפעימות מוקדמות עדיף להתעלם מתחושה זו. ניתן לטפל בפעימות מוקדמות תרופתית אם הם גורמות לסמפטומים משמעותיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות

ציפי
    25/01/2016

תחושת הדופק החזק לא נובע דווקא מהפעימות המוקדמות אלא הרבה פעמים כשאני במנוחה בשכיבה או בישיבה הוא דופק מאוד חזק ולעיתים מהיר. זה משהו מסוכן? או שאפשר להתעלם?
    תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו