טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 35 ונוטלת מזה מספר חודשים קרדילוק 2.5 מג בעקבות סינוס טרכיקרדיה ופעם אחת הייתה לי הפרעת קצב בחדרים שהגיעה ל170 דופק. אני רוצה להיכנס להריון והרופא המליץ לי על נאובלוק 25 מג פעמיים ביום. מאחר והכדור מתחיל ממינון של 100 מג וצריך לחצות את הכדור ל-4 המליצו לי על דרלין 20 מג פעמיים ביום. האם ניתן לקחת בהריון דרלין במינון שצייני או שכדאי לקחת נאו בלוק ולחלק אותו ל4? והאם המינון המקביל לקרדילוק 2.5 מג הוא 20 מג פעמיים ביום של דרלין? בתודה מראש רעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ניתן לקחת את שתיהן, אך ״בזהירות" במיוחד בשני השלישים האחרונים. דרלין היא בחירה טובה והייתי מנסה מינון של 10 מג פעמיים ביום ומנסה להסתפק בכך. אם ניתן, נסי להפסיק את הדרלין בהדרגה (להוריד ל 5 מג פעמיים ביום לשבוע ואז להפסיק) כמה שניתן מוקדם לפני מועד הלידה המתוכנן. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר