שאלה לגבי חלוקת כדור נאובלוק תודה רבה על מענה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי חלוקת כדור נאובלוק תודה רבה על מענה
    נופר
    03/08/2016

שלום רב,
    אני בת 34 ונוטלת 2.5 מג קרדילוק בגלל סינוס טרכיקרדיה והםרעת קצב בחדרים שהייתה פעם אחת. המליצו לי להחליף את הכדור לנאובחוק 25 מג׳ פעמיים ביום. האם זה המינון המקביל לקרדילוק? כמו כן האם ניתן לחלק את הכדור ל-4? יש קו חציה לחצי בלבד והכדור מתחיל ממינון של 100 מג.
    תודה רבה
    ציפורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לגבי חלוקת כדור נאובלוק תודה רבה על מענה - תגובה

פרופ` דוד רוט
    04/08/2016

קרדילוק 2.5 פעם ביום שווה לנאובלוק 50 פעמיים ביום.
    ניתן לחלק נאובלוק 100 ל 4 רבעים.
    למיטב ידיעתי אין יתרון לנאובלוק על קרדילוק מדובר בשתי תרופות דומות מאותה משפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון של נאובלוק במקום קרדילוק

נופר
    04/08/2016

האם הכוונה לקחת 100 מ׳ג ביום (50 בבוקר וחמישים בערב?) הסיבה היא כי אני מתכננת להריון והמליצו לי על הנאובלוק.
    תודה רבה לך.
    ציפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון של נאובלוק במקום קרדילוק - תגובה

פרופ` דוד רוט
    05/08/2016

תתחילי לפי הוראות הרופא שלך 25*2 ביום ובהמשך לפי המעקב ביעוץ שלו יוחלט אם צריך להעלות מינון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו