הרגשה לא נעימה באמצע החזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה לא נעימה באמצע החזה
    אהוד
    05/08/2016

שלום, ( אני בן 22) נמצא כרגע בבירור להפרעות קצב מהסיבה שלאחרונה אני מרגיש בצד ימין של החזה כמו גל שעולה לגרון הימני, עד עכשיו עשו לי הולטר לב וגם אני נמצא כרגע עם מכשיר לופ ריקורדר למשך חודש, ועד עכשיו נאמר לי שאלו הן פעימות מוקדמות.
    בשבוע האחרון אני מרגיש תחושה נוספת באזור אמצע החזה איפה שעצם החזה, שהייתי מגדיר אותה כהרגשה לא נעימה בלב לאיזה 2 שניות וגם כן כאילו שהוא קופץ אבל יחד עם זאת הרגשה לא טובה ולא נעימה.
    זה מופיע לי בהתרוממות מהתכופפות, בזמן צחוק, בזמן התאמצות, ולפעמים בלי סיבה בזמן מנוחה.
    אני מתוכנן לעבור אקו לב במאמץ, האם התחושה שאני מתאר מכוונת לאיזשהי בעיה ספציפית? לפני יומיים בזמן ההירדמות זה היה לי והפריע לי להירדם, האם זה צריך להטריד אותי?
    אני מודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה לא נעימה באמצע החזה

הוספת תגובה

• הרגשה לא נעימה באמצע החזה - תגובה

פרופ` דוד רוט
    05/08/2016

התחושה שתארת לא מכוונת לבעיה ספציפית. תשלים את הברור המתוכנן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרדילוק

אניה
    05/08/2016

שלום דוקטור
    רציתי לדעת האם זה נכון שתרופות להורדת דופק כמו קרדילוק למשל,מעלים את הסיכוי למוות פתאומי מדום לב. זה היה רשום באינטרנט. דבר לא נשמע לי הגיוני כי תרופה אמורה לעזור ולא להפך אחרת למה נותנים אותה?
    אשמח אם תתייחס לנושא חוסמי ביטא ובפרט קרדילוק 5מג
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרדילוק - תגובה

פרופ` דוד רוט
    05/08/2016

קרדילוק לא מעלה את הסיכן מוות פתאומי. כאשר קרדילוק ניתן לחולה לאחר התקף לב הוא מפחית סיכון למוות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו