מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגשה לא נעימה באמצע החזהאהוד05/08/2016
שלום, ( אני בן 22) נמצא כרגע בבירור להפרעות קצב מהסיבה שלאחרונה אני מרגיש בצד ימין של החזה כמו גל שעולה לגרון הימני, עד עכשיו עשו לי הולטר לב וגם אני נמצא כרגע עם מכשיר לופ ריקורדר למשך חודש, ועד עכשיו נאמר לי שאלו הן פעימות מוקדמות.
בשבוע האחרון אני מרגיש תחושה נוספת באזור אמצע החזה איפה שעצם החזה, שהייתי מגדיר אותה כהרגשה לא נעימה בלב לאיזה 2 שניות וגם כן כאילו שהוא קופץ אבל יחד עם זאת הרגשה לא טובה ולא נעימה.
זה מופיע לי בהתרוממות מהתכופפות, בזמן צחוק, בזמן התאמצות, ולפעמים בלי סיבה בזמן מנוחה.
אני מתוכנן לעבור אקו לב במאמץ, האם התחושה שאני מתאר מכוונת לאיזשהי בעיה ספציפית? לפני יומיים בזמן ההירדמות זה היה לי והפריע לי להירדם, האם זה צריך להטריד אותי?
אני מודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשה לא נעימה באמצע החזה - תגובה
פרופ` דוד רוט05/08/2016התחושה שתארת לא מכוונת לבעיה ספציפית. תשלים את הברור המתוכנן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרדילוק
אניה05/08/2016שלום דוקטור
רציתי לדעת האם זה נכון שתרופות להורדת דופק כמו קרדילוק למשל,מעלים את הסיכוי למוות פתאומי מדום לב. זה היה רשום באינטרנט. דבר לא נשמע לי הגיוני כי תרופה אמורה לעזור ולא להפך אחרת למה נותנים אותה?
אשמח אם תתייחס לנושא חוסמי ביטא ובפרט קרדילוק 5מג
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרדילוק - תגובה
פרופ` דוד רוט05/08/2016קרדילוק לא מעלה את הסיכן מוות פתאומי. כאשר קרדילוק ניתן לחולה לאחר התקף לב הוא מפחית סיכון למוות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)