קרדילוק בהריון אשמח למענה תודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרדילוק בהריון אשמח למענה תודה
    נופר
    10/08/2016

שלום רב,
    אני בת 35 וסובלת מסינוס טרכיקרדיה במשך שנה. והייתה לי פעם אחת הפרעת קצב בחדרים שהדופק הגיע ל-170. מזה כשנה אני נוטלת 2.5 מ״ג קרדילוק. אני מתכננת להיכנס להריון והרופא נשים אמר לי שאני יכולה להיכנס להריון ולהמשיך ליטול קרדילוק. האם ניתן להמשיך ליטול קרדילוק בהריון או להחליף לתרופה אחרת ?
    תודה רבה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרדילוק בהריון אשמח למענה תודה - תגובה

פרופ` דוד רוט
    11/08/2016

ניתן ליטול קרדילוק בהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרדילוק בהריון אשמח למענה תודה מראש

נופר
    17/08/2016

האם עדיף דרלין או נאובלוק? האם מבחינת הסיכון אין הבדל בין הכדורים וניתן לקחת קרדילוק? פשוט הקרדיולוג המליצ לי על נאובלוק אולם הרופא נשים שהוא מומחה להריון בסיכון אמר שניתן להמשיך עם הקרדילוק.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרדילוק בהריון אשמח למענה תודה מראש - תגובה

פרופ` דוד רוט
    18/08/2016

שתי התרופות מותרות בהריון למיטב ידעתי אין יתרון לאחת על האחרת מבחינה זו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו