מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי דופק חזק ומורגש בחלקי הגוף...יניב14/08/2016
שלום אני צעיר בן 22 בריא באופן כללי . לאחרונה מרגיש את דפיקות הלב שלי בצורה מורגשת וחזקה במנוחה בלבד בעיקר אחרי אוכל בעיקר בישיבה שכיבה הדופק תקין נע בין 60-90 אצלי עולה אחרי אוכל. לאחרונה עשו לי אקו לב במאמץ שיצא תקין. בבדיקה בלוטת התריס יצא 0.75 שאמרו לי שזה תקין. ממה זה יכול להיות והאם זה בסדר? הרופא שלי אמר אין צורך הולטר . אוסיף גם שהדופק נראה בבירור מבחוץ בחזה וצוואר ומסביב ואפילו אני מרגיש שהראש זז מהדופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי דופק חזק ומורגש בחלקי הגוף... - תגובה
פרופ` דוד רוט15/08/2016דפיקות לב במנוחה בלבד כאשר הדופק לא עולה מעל 90 ואקו במאמץ תקין - לא סביר שמדובר בבעיה מסוכנת. כדי לברר אם הסיבה קשורה לקצב הלב אין מנוס מבדיקה שתתעד רישום אקג בזמן סמפטומים למשל הולטר קצב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק חזק ומורגש בחלקי הגוף
יניב15/08/2016תודה על התגובה. בזמן האקו במאמץ הרגשתי את הדופק החזק וזה אומר שעשו לי רישום אקג בזמן הסימפטומים. השאלה אם זה בסדר שזה מרגישים את הדופק חזק שנוגעים בחזה? יש לי גם עקמת, וגם בעורקים בצוואר והחזה למעלה רואים את האזור זז , לא כואב ולא מפריע, רק מטריד וחושש מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק חזק ומורגש בחלקי הגוף - תגובה
פרופ` דוד רוט15/08/2016אם האקג לא הראה הפרעת קצב בזמן סמפטמים אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)