טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן 25 בריא, bmi תקין, סובל מפעימות מוקדמות ללא מחלת לב. לפני שנה עברתי בירור מקיף שכלל: הולטר, loop recorder, אקו לב במאמץ, אקו רגיל ואק"ג. הכל יצא תקין חוץ מכמה pvc's במנוחה, במאמץ לא הופיעו פעימות מוקדמות כלל. האם אימוני משקולות יכולים לפגוע בלב או לגרום להפרעות קצב מסכנות חיים?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמץ סטטי כגון הרמת משקולות עלול לגרום לעיבוי-יתר של שריר הלב ולכן כדאי להיות במעקב באמצעות בדיקות אקו לב תקופתיות. איני יודע על קשר ישיר להפרעות קצב. מספר פעימות חדריות מוקדמות ב 24 שעות הוא ממצא רגיל ולא מדאיג כשלעצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר