פלפיטציות בלילות-בלתי אפשרי לישון...ממש מפחיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלפיטציות בלילות-בלתי אפשרי לישון...ממש מפחיד
    שירה
    09/09/2016

שלום. לפני 8 חודשים עברתי כריתה של בלוטת התריס. מאז אני לוקחת יוטירוקס, ועל אף הורדת המינון יש לי פלפיטציות בעיקר לאחר ההירדמות. רופאת המשפחה נתנה לי פרולול ואתמול לפני השינה לקחתי 10מ"ג. זה לא עזר..אני נרדמת ומתעוררת מהפלפיטציות לאורך כל הלילה..כמה וכמה פעמים בלילה. האם להגדיל מינון? האם להחליף תרופה? או האם יש לך הצעה אחרת? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פלפיטציות בלילות-בלתי אפשרי לישון...ממש מפחיד - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    09/09/2016

אני מציע לעשות הולטר עם יומן בו תצייני מתי את חשה פלפיטציות. בהתאם לתוצאות ניתן יהיה להתאים טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלפיטציות בלילה שמעוררות אותי

שירה
    09/09/2016

תודה רבה פרופ' על תשובתך המהירה.. אבל מה עושים עד שאגיע לתשובות ההולטר?.הבעיה היא רק בלילות. מתעוררת מיד אחרי ההירדמות מדפיקות הלב לפחות 4-5 פעמים בלילה..מה אתה מציע במיידי?? כבר מעל חודש ישנה בתשלומים..ומאוד קשה לתפקד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו