טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. לפני 8 חודשים עברתי כריתה של בלוטת התריס. מאז אני לוקחת יוטירוקס, ועל אף הורדת המינון יש לי פלפיטציות בעיקר לאחר ההירדמות. רופאת המשפחה נתנה לי פרולול ואתמול לפני השינה לקחתי 10מ"ג. זה לא עזר..אני נרדמת ומתעוררת מהפלפיטציות לאורך כל הלילה..כמה וכמה פעמים בלילה. האם להגדיל מינון? האם להחליף תרופה? או האם יש לך הצעה אחרת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה רבה פרופ' על תשובתך המהירה.. אבל מה עושים עד שאגיע לתשובות ההולטר?.הבעיה היא רק בלילות. מתעוררת מיד אחרי ההירדמות מדפיקות הלב לפחות 4-5 פעמים בלילה..מה אתה מציע במיידי?? כבר מעל חודש ישנה בתשלומים..ומאוד קשה לתפקד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר