מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המתנה מינימלית בין אבלציה לרפרוף ואבלציה לפרפור?יוסי26/09/2016
מה זמן המינימלי שיש להמתין בין אבלציה לרפרוף לאבלציה לפרפרור? אחרי אבלציה לרםרוף בשבוע שעבר סובל מפרפור פעם ביומיים למרות טיפול בריתמקס ומעוניין לעבור אבלציה לפרפור בהקדם.
אני מניח שיש להמתין להחלמה מנקודת הכניסה במפשעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המתנה מינימלית בין אבלציה לרפרוף ואבלציה לפרפור? - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר27/09/2016בהחלט הייתי מחכה מעט עד לאבלציה הבאה. ניתן כמובן לצנתר מהמפשעה השניה אך הייתי מחכה עד שיהיה ברור עד כמה הפרפור "עקשני״ ודורש אבלציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.פרפור עקשני מאוד
יוסי27/09/2016הפרפור עקשני מאוד, כל יומיים, למרות נטילה של ריתמקס*3 וקרדילוק מגיע ל120-150 פעימות לא סדירות.
מה זמן ההמתנה המינימלי לאבלציה לפרפור?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.פרפור עקשני מאוד - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר27/09/2016אין זמן כזה- זה תלוי בהיצע ובביקוש במרכזים השונים בהם הפעולה מבוצעת, וקרוב לודאי שזמן ההמתנה קצר יחסית בבית חולים פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
יוסי27/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי-בדוק החלפת ריתמיקס לטמבוקור.
שגב04/10/2016לא רופא-לא מומחה,כותב מניסיון,
גם אצלי הפרפורים חזרו זמן קצר לאחר נטילת הריתמיקס,
הקרדיולוג החליף לי את הריטמיקס בטמבוקור במינון של 50 מ"ג פעמיים ביום,אחרי שנה הפרפורים חזרו ,העלה ל-100 מ"ג פעמיים ביום וזה עובד,
הקרדיולוג הסביר לי שהטמבוקור חזק יותר.
בנוסף יש כדור בשם מאטלוק ל-פ"פ.(לא נטלתי אותו )
מציע שתבדוק עם הקרדיולוג החלפת התרופה לפני הגעה לצריבה,גם ככה הסיכויים להצלחת הצריבה הראשונה עומדים על-% 50,
אלא אם שיטת הצריבה בהקפאה שיפרה את % ההצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שאתה טועה ומטעה
יוסי04/10/2016לגבי סיכויי ההצלחה. בכל מקרה תודה על העיצה - אני כרגע מיוצב עם 300*3 פרופקס עד לאבלציה, שעד כמה שידוע לי עובדת ב-80%-90% מהמקרים.
כשמצטטים סטטיסטיקה צריך להבין באיזזו אבלציה מדובר, לאיזו בעיה ובאיזו טכניקה + מתי נעשה המחקר ועל איזו אוכלוסיה. בלי הנתונים האלו אין לסטטיסטיקה משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית-המון בריאות והצלחה.שנית,,,,
שגב04/10/2016שאל את הרופאים הנפלאים של הפורום על סיכויי ההצלחה בצריבה שאתה הולך לבצע,
לא יודע מי מסר לך נתון של % 80-% 90 הצלחה בצריבה גם אם מדובר בפעם שניה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מחכה שימסרו לי
יוסי04/10/2016אני קורא לבד, יש כל כך הרבה משתנים, זה לא רציני לדבר על זה בצורה כל כך כללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרק תהיה בריא.
שגב05/10/2016כאחד שסובל ממחלה טורדנית זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)