הפרעות קצב מורגשות בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קצב מורגשות בחזה
    יונתן
    10/10/2016

שלום, אני בן 22
    בחודשים האחרונים נמצא בבירור קרדיולוגי בשל הרגשה של הפרעות קצב שמתבטאות על ידי:
    א. הרגשה כמו גל עולה מהחזה הימני דרך הפיטמה הימנית לגרון
    ב. הרגשה לא נעימה כזאת באמצע החזה מאחורי עצם החזה
    שתיהן התבררו כפעימה מוקדמת בגלל שהייתי מחובר בערך חודש ללופ ריקורדר שבו נמצאו הרבה פעימות מוקדמות.
    בשבוע האחרון היה לי ועדיין יש לי כאבים בחזה אז הופניתי לבית חולים שעשו לי אק"ג שהיה תקין ובדיקת דם טרופונין שהייתה תקינה. אני רוצה לציין שבשבוע האחרון הדופק כל הזמן גבוה גם במנוחה מתקרב ל100.
    היום הייתה לי הרגשה כאילו ממש מאחורי הפיטמה השמאלית כמו רעד פנימי לכמה שניות שחזרה על עצמה כמה פעמים- האם זה יכול להיות הפרעת קצב? אם כן, זה יכול להיות פעימה מוקדמת גם כן או משהו שצריך להטריד אותי?
    אני מודה על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קצב מורגשות בחזה

הוספת תגובה

• דפיקות לב

פרופ` דוד רוט
    11/10/2016

אם לופ רקורדר תעד בזמן הסמפטומים רק פעימות מוקדמות סביר מאד שהן הגורם לסמפטומים. פעימות מוקדמות הינן תופעה שכיחה ובמידה ותפקוד הלב תקין (לפי אקו) אין בהן סכנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו