מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאלון,מוניקה,חיים ושוקי-קודם כדאי להירגע.שגב17/10/2016
גם אני סובל מפרפור פרוזדורים כמעט 3 שנים,
עברתי אישפוזים ,חששות ופחדים רבים בתקופה זו,
במיוחד בעת התקף פרפורים כששומעים באוזניים חזק את הלמות הלב והמכשיר ללחץ דם(סובל גם מ-י.ל.ד.) מראה ערכים גבוהים ונמוכים של לחץ דם בהבדלי דקות ,
מד הדופק מראה דופק- 110 שנופל ל-50,עולה ל-120 וחוזר חלילה .
עם הזמן למדתי לשלוט במחלה ולא לתת למחלה ולפחדים להשתלט עלי .
נטלתי 100 מ"ג טמבוקור ו- 1.25מ"ג קרדילוק שלא עמדו בפרץ והוכפלו ,כן נוסף לי מדלל דם והייתי מוטרד יום- יום,
למדתי לצאת מהבית עם התרופות בכיס למקרה של "הפתעת פתע" של הפרפורים מחוץ לבית(לא נעים לחטוף פרפור באמצע חתונה /טיול וזה קרה)ובעזרת התרופות להפסיק את ההתקפה מבלי לרוץ לבית חולים.
ביקשתי לעבור אבלציה ולהפתעתי,בביקור אצל 2 מנהלי הפורום,הרופאים המליצו לי לא לעשות את זה ,
למרות מה שתאתרי לעיל הרופאים הסבירו לי שבמצבי אפשר לחיות עם המחלה בעזרת התרופות .
בשנה האחרונה הצלחתי לרדת בצורה מדורגת מהקרדילוק,לוקח בזמנים קבועים את הטמבוקור ומדלל הדם ,מבצע פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע וכמעט שכחתי מהפרפורים,
מידי פעם מופיעות פעימות מוקדמות שנעלמות,
יש פתאום גם פרפורים נדירים(משום מקום) שאני עוקב אחריהם "ומושך" אותם עד לזמן נטילת ההקרדילוק (כשאני ערוך לקחת מנה כפולה אם ההתקפה תתגבר), בינתיים לשמחתי זה לא קרה,התרופה כבר מחסלת אותם.
לשוקי-לתת עצות על מגנזיום במקום תרופות ל-פ"פ זה מסוכן,ניסיתי לקחת מגנזיום במקום קרדילוג, הפרפורים באו מהר מאוד ולמזלי אני ערוך לטפל בפרפורים,
זה תומך בקרדילוק,אבל אף פעם לא יכול לבוא במקום התרופה,בטח לא לתת עיצה על כמויות של מגנזיום.
המסוכנת מכל-ההמלצה על אשלגן, האשלגן כשהוא נמוך מידי או גבוה מידי,הוא גורם לפרפורים.
אדם שכמות האשלגן בדמו מאוזנת,אם יטול אשלגן,המינרל יחמיר לו את הפרפורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות,במקם ניסיתי לקחת מגנזיום במקום קרדילוק,צ"ל -
שגב19/10/2016ניסיתי לקחת מגנזיום במקום טמבוקור.
בכל מקרה המגנזיום לא יכול לבוא במקום אף אחת מ-2 התרופות הנ"ל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)