פרפור פרוזדורים כמה שאלות חשובות לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרפור פרוזדורים כמה שאלות חשובות לי
    שי
    23/10/2016

שלום
    אני בן 43 בריא לפני שש שנים פרפור פרודורים ראשון של 170 דופק שהיסתיים באיקאקור במיון ושוחררתי הביתה
    עכשיו שוב פעם פרפור גם כמו הקודם בבוקר עם התעוררות האים יש קשר ששנהם בבוקר עוד בטרם קמתי מהמיטה?
    במהלך השש שנים ביצעתי אקו לב רגיל שניים במאמץ האחרון לפני 10 חודשים וצינטור וירטואלי פרטי כדי לשלול בעיה והכל תקין
    שאלות
    האם פרפור נחשב כבעיה לבבית כאשר ממלאים טפסים של ביטוחנסיעות או כל הצהרת בריאות אחרת ?
    האם.ב עת פרפור חייבים להגיע למיון או אפשר להיסתפק באזה תרופה ומהי?
    קראתי באחת התשובתך שיש משהו שלוקחים בעת פרפור ששמים בכיס שאלתי את רופא המשפחה והוא לוא יודע אנא ציין מהי התרופה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרפור פרוזדורים

פרופ` מיכאל אלדר
    23/10/2016

לגבי המועד-קשה לדעת מ 2 אירועים שקרו בהפרש של 6 שנים. צריך לדווח על פרפור כמו על כל בעיה רפואית. אכן יש אפשרות טיפול של תרופה בכיס (לרוב פרופפנון או פלקאיניד), אך יש להתיעץ עם רופא ולקבל הנחיות פרטניות לגבי כמה מתי איך ואיפה מטפלים בפעם הראשונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה אחת

שי
    24/10/2016

האם יש הגבלה מסוימת בהרדמה אצל רופא שיניים והאם כדאי לקחת לפני טיפול כדור פרולול?
    תודה רבה על תשובותך המהירות והמקצועיות
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו