טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני כמה ימים עשיתי מאמץ גופני שאני לא רגיל אליו..קדחתי בקיר כמה חורים ומאוד התאמצתי. אחרי שסיימתי לקדוח, אכלתי ארוחת ערב, ואז הרגשתי כל כמה שניות פרפורים בלב. רק כעבור שעתיים הלב שלי חזר למצב הרגיל..ומאז לא הרגשתי יותר פרפורים. מה קרה לי? האם יש לי סיבה לדאגה? זה עלול לחזור?
חשוב לציין - אני רגיל כל יום לעשות ריצה קלה ולקפוץ בחבל..ועם הפעילות הזאת ללב שלי אין בעיה. לא יודע, מוזר לי שהלב שלי פתאום עשה לי בעיות..אני מקווה שאני לא אהפוך לאיזה חולה לב פתאום :/.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדי לאבחן את סיבת התחושה שאתה מתאר צריך לתעד קצב לב בזמן שאתה חש כך. לשם כך ניתן לבצע בדיקת הולטר קצב לב או לופ רקורדר. פנה לרופא שלך שיעריך את המצב וישקול ברור. זאת למרות שברוב המקרים לא מדובר בבעית לב מסוכנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר