קצב לב לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצב לב לא סדיר
    לאה
    13/11/2016

שלום,
    שמי לאה אני בת 27לפני כמה ימים התחלתי להרגיש משהו מוזר בלב . שמתי יד על הדופק ושמתי לב שמידי פעם הלב מפסיק לשנייה ואז חוזר והחזרה נותנתן דופק חזק שמקפיץ אותי בכל פעם שזה קורה
    זה מלווה אותי במשך כל היום במשך 4 ימים.
    הלכתי לעשות אקג ורואים שיש קצב לב לא סדיר
    מה עליי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצב לב לא סדיר

הוספת תגובה

• קצב לא סדיר

פרופ` דוד רוט
    13/11/2016

אם באקג בזמן שחשת סמפטומים רואים קצב לא סדיר לפנות עם האקג לקרדיולוג כדי לדעת מה הסיבה לדופק הלא סדיר. יש סיבות כמו פעימות מוקדמות שהן תופעה שפירה ולעומת זאת ויש הפרעות קצב שדורשות טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה

לאה
    13/11/2016

האם מספיק רק בדיקת אקג בכדי לגשת לקרדיולוג ?
    אני רוצה לדעת שזה לא מסוכן
    ממה יכול לנבוע לבחורה בגילי דופק לא סדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

לאה
    14/11/2016

הייתי בבית חולים ועשיתי בדיקות בגלל שאני מרגישה עדין שהקצב לא סדיר באקג שעשו לי בבית חולים לא מצאו שום דבר. מה אני אמורה לעשות? זה ממש מציק לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצב לא סדיר

פרופ` דוד רוט
    14/11/2016

פני לרופא המשפחה שישקול הולטר קצב לב ובמקביל קבעי תור לקריולוג שיעריך את המצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו