טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, שמי לאה אני בת 27לפני כמה ימים התחלתי להרגיש משהו מוזר בלב . שמתי יד על הדופק ושמתי לב שמידי פעם הלב מפסיק לשנייה ואז חוזר והחזרה נותנתן דופק חזק שמקפיץ אותי בכל פעם שזה קורה זה מלווה אותי במשך כל היום במשך 4 ימים. הלכתי לעשות אקג ורואים שיש קצב לב לא סדיר מה עליי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם באקג בזמן שחשת סמפטומים רואים קצב לא סדיר לפנות עם האקג לקרדיולוג כדי לדעת מה הסיבה לדופק הלא סדיר. יש סיבות כמו פעימות מוקדמות שהן תופעה שפירה ולעומת זאת ויש הפרעות קצב שדורשות טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר