טיפול משולש בהליקובקטר בשילוב ריתמקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול משולש בהליקובקטר בשילוב ריתמקס
    לימור
    17/11/2016

לרופאים הנכבדים שלום,

אני נורא מודאגת ואובדת עצות.
    לפני כמה חודשים התגלה אצלי בקיבה החיידק הליקובקטר פילורי עם גסטריטיס בקיבה ובתריסריון. נתנו לי טיפול "משולש" שכולל: מוקסיויט פורטה, קלריתרומיצין ולנטון. אני בת 33 וסובלת מזה שנים מפעימות מוקדמות חדריות גם בזוגות גם בשלשות לפי ממצאי ההולטר. וגם והרגשתי גם פעימות אחת אחרי בשנייה למרות שלא תועדו אף פעם. בדיקת מאמץ תקינה למרות שלא הגעתי ל95%, אקו לב תקין ולאחרונה גם עשיתי MRI לב שיצא תקין. נוטלת ריתמקס 150 מ"ג ליום וסרוקסט 20 מ"ג. קראתי באינטרנט על האנטיביוטיקה קלריתרומיצין והזדעזעתי כשהבנתי שהיא עלולה לגרום להפרעות קצב קשות בייחוד עם הריתמקס. הרופא החליף לי את התרופה למטרונידזול אך גם איתה יש אינטאקציה עם הריתמקס. אני ממש מדוכאת מכל הסיפור הזה ולא יודעת כבר מה לעשות. רופא משפחה, קרדיולוג וגסטרו ממליצים לקחת את הטיפול ללא כל חשש אך אני פוחדת. מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול משולש

פרופ` מיכאל אלדר
    17/11/2016

הפאעות הקצב שיש לך אינן משמעותיות והטיפול של כדור ריתמקס אחד ליום חסר כל ערך. מציע להפסיק את הריתמקס ואז תוכלי גם להפסיק לדאוג...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נוטלת 2 כדורים של ריתמקס 150 מ"ג ביום

לימור
    17/11/2016

תודה על התשןבה. אני נוטלת 2 כדורים ליום שכל אחד 15פ מ"ג. סה"כ 300 מ"ג ליום.

עדיין זה בטוח עם הטיפול המשולש?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול משולש

פרופ` מיכאל אלדר
    18/11/2016

אין בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו