מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוטיליום ותופעות לוואי קרדיאליותאולגה23/12/2016
שלום רב , אשמח לייעוץ , אני בחורה בת 32 ,ברקע בעיות רפלוקס,אזופגיטיס,בקע סרעפתי ומוטיליטי דיסורדר שמתבטא בחוסר פריסטלטיקה בוושט שבעקבות הממצא האחרון הוצע לי לקחת מוטיליום ,התרופות הקבועות שלי כעט הן קונטרולוק ,לוריוון ונורמיטן חצי כדור והולכת בעוד כמה ימים להתחיל ליטול ציפרלקס ולהפסיק את הלוריוון, הבעיה שלי היא שהתחושות במערכת העיכול הן נוראיות והרופאים אומרים שממש כדאי לי לנסות מוטיליום ושזה יכול לעזור לי מאוד ,אך אני ממש חוששת מהתרופה הזו מכוון ששמעתי שהיא עלולה לגרום להפרעה לבבית מסוכנת שגורמת במיידית לדום לב; הייתי כבר עצל כמה רופאים שאמרו לי לא לחשוש אך הפחד לא עוזב אותי...האם התופעת לוואי הזו של מוטיליום מוכרת לכם? יש לי ממה לחשוש? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטיליום
פרופ` מיכאל אלדר23/12/2016אכן מוטיליום היא תרופה שעלולה לגרום להפרעת קצב מסכנת חיים ואני מסכים איתך שיש להזהר. אם תחליטי לקחת, יש לקחת במינון הנמוך ביותר האפשרי (ולא לעלות על 30 מ"ג ליממה), לא מעבר לשבוע, ואני מציע לעשות לרשים אק"ג מידי יומיים ולהראות לרופא שימדוד את מקטע ה QT באק"ג ויפסיק את התרופה אם יראה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)