מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סנדרום ברוגדה- בדיקת א.ק.גלימור שרון06/02/2017
לרופאים הנכבדים שלום,
לאחרונה סובלת מקוצר נשימה המתבטא בצורך לנשום נשימות עמוקות שלא באות לידי מימוש רק לאחר כמה ניסיונות כמו כן לחצים בחזה. כבר שנים שסובלת מפעימות מוקדמות מרובות ועל כן לוקחת ריתמקס 150 מ"ג פעמיים ביום. בעבר בוצאו בדיקת אקו לב חוזרות ונשנות, כמו כן גם הולטרים ובדיקות מאמץ. לפני 5 אף בוצעה בדיקת אם אר איי לב שיצאה תקינה. לאחרונה הלכתי כמה פעמים לקו9ת חולים בעקבות התלונות של קוצר נשימה ואני קצת מוטרדת ממה שכתוב בא.ק.ג בנוגע לתסמונת ברוגדה. רצ"ב צילום של מה שכתוב. אם יש צורך אראה גם את האק"ג עצמו
מה זה אומר? אני נורא חוששת
אודה לתשובה בהקדם
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת ברוגדה
פרופ` דוד רוט06/02/2017תסמונת ברוגדה אינה קשורה לקוצר נשימה. במידה והאקג מחשיד לתסמונת זו עליך לפנות לקרדיולוג מומחה בהפרעות קצב (אלקטרופזיולוג) שיחליט אם יש צורך בברור נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסנדרום ברוגדה- המשך
לימור שרון06/02/2017תודה על התשובה המהירה. אבל לא הבנתי מהתשובה האם מה שכתוב באנגלית אומר שיש חשד. בכל מקרה אשלח לך צילום של האק"ג עצמו. מעולם לא היה חשד לדבר כזה באף בדיקה שעשיתי ועשיתי המון בגלל הפעימות המוקדמות.
רצ"ב תרשים האק"ג
ב23.2 יש לי תור למרפעה להפרעות קצב ועד אז אני לא רגועה עם מה שכתוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוגדה
פרופ` דוד רוט06/02/2017האקג שלך לא מראה סימנים של תסמונת ברוגדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)