סנדרום ברוגדה- בדיקת א.ק.ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סנדרום ברוגדה- בדיקת א.ק.ג
    לימור שרון
    06/02/2017

לרופאים הנכבדים שלום,

לאחרונה סובלת מקוצר נשימה המתבטא בצורך לנשום נשימות עמוקות שלא באות לידי מימוש רק לאחר כמה ניסיונות כמו כן לחצים בחזה. כבר שנים שסובלת מפעימות מוקדמות מרובות ועל כן לוקחת ריתמקס 150 מ"ג פעמיים ביום. בעבר בוצאו בדיקת אקו לב חוזרות ונשנות, כמו כן גם הולטרים ובדיקות מאמץ. לפני 5 אף בוצעה בדיקת אם אר איי לב שיצאה תקינה. לאחרונה הלכתי כמה פעמים לקו9ת חולים בעקבות התלונות של קוצר נשימה ואני קצת מוטרדת ממה שכתוב בא.ק.ג בנוגע לתסמונת ברוגדה. רצ"ב צילום של מה שכתוב. אם יש צורך אראה גם את האק"ג עצמו
    מה זה אומר? אני נורא חוששת
    אודה לתשובה בהקדם

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סנדרום ברוגדה- בדיקת א.ק.ג

הוספת תגובה

• תסמונת ברוגדה

פרופ` דוד רוט
    06/02/2017

תסמונת ברוגדה אינה קשורה לקוצר נשימה. במידה והאקג מחשיד לתסמונת זו עליך לפנות לקרדיולוג מומחה בהפרעות קצב (אלקטרופזיולוג) שיחליט אם יש צורך בברור נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סנדרום ברוגדה- המשך

לימור שרון
    06/02/2017

תודה על התשובה המהירה. אבל לא הבנתי מהתשובה האם מה שכתוב באנגלית אומר שיש חשד. בכל מקרה אשלח לך צילום של האק"ג עצמו. מעולם לא היה חשד לדבר כזה באף בדיקה שעשיתי ועשיתי המון בגלל הפעימות המוקדמות.

רצ"ב תרשים האק"ג

ב23.2 יש לי תור למרפעה להפרעות קצב ועד אז אני לא רגועה עם מה שכתוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוגדה

פרופ` דוד רוט
    06/02/2017

האקג שלך לא מראה סימנים של תסמונת ברוגדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו