מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעימות מוקדמות בקצב הלבצריך עזרה11/02/2017
בן 24 סובל כשנתיים מהפרעות בקצב הלב שהתבררו כפעימות מוקדמות מהחדרים ומהפרוזדורים. בין 3-5 פעימות ביום שמורגשות ממש כהפסקה רגעית בקצב הלב, לפעמים ברצף ולפעמים בהרגשה של דילוג או רפרוף. אקו לב תקין. לחץ דם קצת מוגבר בסביבות 140/80 (כרגע בסדרת בדיקות לבדוק האם אני סובל מיתר לחץ דם). רוב הפעימות מופיעות בלילה ולפעמים במשך היום. (לא מעשן, לא שותה קפה, תה, אלכוהול, משתדל לאכול בריא). וזה קורה לי בדר"כ כשאני רגוע ובמנוחה. אני יכול לשכב במיטה לפני השינה ופתאום משום מקום רצף של פעימות מוקדמות. אני בודק את הדופק מתחת לשורש כף היד כשזה קורה והדופק ממש מפסיק לכמה רגעים וחוזר לנורמה. כשזה קורה לי אני נכנס לסטרס ופשוט אובד עצות. השגרה שלי נפגעה ולא מצליח לנהל חיים נורמליים. מה האפשרויות העומדות בפניי? חוץ מנטילת קרדילוק שקרדיולוג רשם לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעימות מוקדמות
פרופ` מיכאל אלדר11/02/2017אין מה לעשות ואין צורך לעשות. לפעימות האלה אין כל משמעות. נסה להתעלם ולהמשיך בחייך כרגיל. אם לא תצליח- נסה קרדילוק. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעימות מוקדמות מדאיגות
צריך עזרה11/02/2017תודה רבה על התשובה המהירה פרופ'. שאלה נוספת, בהולטר היה כתוב "rare pvc" אני יודע ש- rare זה נדיר, אבל מה המשמעות בצירוף rare pvc?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעימות
פרופ` מיכאל אלדר11/02/2017פעימות חדריות מוקדמות בודדות - חסר משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)