פעימות מוקדמות בקצב הלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימות מוקדמות בקצב הלב
    צריך עזרה
    11/02/2017

בן 24 סובל כשנתיים מהפרעות בקצב הלב שהתבררו כפעימות מוקדמות מהחדרים ומהפרוזדורים. בין 3-5 פעימות ביום שמורגשות ממש כהפסקה רגעית בקצב הלב, לפעמים ברצף ולפעמים בהרגשה של דילוג או רפרוף. אקו לב תקין. לחץ דם קצת מוגבר בסביבות 140/80 (כרגע בסדרת בדיקות לבדוק האם אני סובל מיתר לחץ דם). רוב הפעימות מופיעות בלילה ולפעמים במשך היום. (לא מעשן, לא שותה קפה, תה, אלכוהול, משתדל לאכול בריא). וזה קורה לי בדר"כ כשאני רגוע ובמנוחה. אני יכול לשכב במיטה לפני השינה ופתאום משום מקום רצף של פעימות מוקדמות. אני בודק את הדופק מתחת לשורש כף היד כשזה קורה והדופק ממש מפסיק לכמה רגעים וחוזר לנורמה. כשזה קורה לי אני נכנס לסטרס ופשוט אובד עצות. השגרה שלי נפגעה ולא מצליח לנהל חיים נורמליים. מה האפשרויות העומדות בפניי? חוץ מנטילת קרדילוק שקרדיולוג רשם לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעימות מוקדמות בקצב הלב

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות

פרופ` מיכאל אלדר
    11/02/2017

אין מה לעשות ואין צורך לעשות. לפעימות האלה אין כל משמעות. נסה להתעלם ולהמשיך בחייך כרגיל. אם לא תצליח- נסה קרדילוק. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות מדאיגות

צריך עזרה
    11/02/2017

תודה רבה על התשובה המהירה פרופ'. שאלה נוספת, בהולטר היה כתוב "rare pvc" אני יודע ש- rare זה נדיר, אבל מה המשמעות בצירוף rare pvc?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעימות

פרופ` מיכאל אלדר
    11/02/2017

פעימות חדריות מוקדמות בודדות - חסר משמעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו