הפרעת קצב "כרונית" לבן 55

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קצב "כרונית" לבן 55
    אילן
    11/02/2017

בן 55.
    בעברי 3 אבלציות - אחת לרפרוף , שתיים לפרפור.
    לצערי לא נפטרתי מהבעיה לחלוטין.
    מטופל בכדור טמבוקור 100 ליום.
    הבעיה הגדולה יותר - בחודשים אחרונים תדירות הפרעות הקצב עלתה . כמעט כל יום, רוב הזמן כל היום. הגדלת את מינון הטמבוקור לשניים ביממה. לא עוזר להפחית את תדירות הפרעות הקצב.
    הקרדיולוג שניתח אותי בעבר אמר לי לפני שנתיים שהוא מוכן לעשות לי אבלציה נוספת באופן מיידי אבל "לא ייגע בי" אם ההפרעה תהפוך לכרונית.
    נראה לי שהמצב הנוכחי שלי הוא כרוני.
    הקרדיולוג הזה הוא פרופסור בעל שם ואני מניח שכוונתו שאם ההפרעה הפכה לכרונית, סיכויי ההצלחה קלושים.

מפריע לי ביום יום והכי מעצבן, איני יכול לעשות כושר וגורם לי לעליה במשקל בהיעדר פעילות שהייתי מורגל לה.

לאחר כל התיאור הנ"ל - מה עושים כאשר ההפרעה הפכה לכרונית?
    המצב הנוכחי נמאס עליי (בלשון המעטה)...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קצב "כרונית" לבן 55

הוספת תגובה

• פםםםהפרעה כרונית

פרופ` מיכאל אלדר
    11/02/2017

ראשית - עשה בדיקת הולטר כדי לבדוק מהי ההפרעה ואם אכן היא קבועה. עם התוצאה פנה לייעוץ למומחה בתחום הפרעות הקצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה ברור

אילן
    11/02/2017

אבל נניח שאני אחרי ההולטר - מה עושים עם הפרעה כרונית שאבלציה אינה הפתרון?
    קוצב, ניתוח לב פתוח, מה?! מה צפוי לי?
    הרי המומחה לא ימציא משהו חדש עבורי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהניסיון שלי

אילן
    11/02/2017

וככלות הכל, אחרי 20 שנה של הפרעות קצב, אני כבר יודע לזהות אם היא קבועה או לא..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעה כרונית

פרופ` מיכאל אלדר
    11/02/2017

המשך הטיפול תלוי בסוג ההפרעה שתימצא- יש חלופות שונות ובהחלט אין מקום להרים ידיים בשלב זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו