מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת קצב "כרונית" לבן 55אילן11/02/2017
בן 55.
בעברי 3 אבלציות - אחת לרפרוף , שתיים לפרפור.
לצערי לא נפטרתי מהבעיה לחלוטין.
מטופל בכדור טמבוקור 100 ליום.
הבעיה הגדולה יותר - בחודשים אחרונים תדירות הפרעות הקצב עלתה . כמעט כל יום, רוב הזמן כל היום. הגדלת את מינון הטמבוקור לשניים ביממה. לא עוזר להפחית את תדירות הפרעות הקצב.
הקרדיולוג שניתח אותי בעבר אמר לי לפני שנתיים שהוא מוכן לעשות לי אבלציה נוספת באופן מיידי אבל "לא ייגע בי" אם ההפרעה תהפוך לכרונית.
נראה לי שהמצב הנוכחי שלי הוא כרוני.
הקרדיולוג הזה הוא פרופסור בעל שם ואני מניח שכוונתו שאם ההפרעה הפכה לכרונית, סיכויי ההצלחה קלושים.
מפריע לי ביום יום והכי מעצבן, איני יכול לעשות כושר וגורם לי לעליה במשקל בהיעדר פעילות שהייתי מורגל לה.
לאחר כל התיאור הנ"ל - מה עושים כאשר ההפרעה הפכה לכרונית?
המצב הנוכחי נמאס עליי (בלשון המעטה)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פםםםהפרעה כרונית
פרופ` מיכאל אלדר11/02/2017ראשית - עשה בדיקת הולטר כדי לבדוק מהי ההפרעה ואם אכן היא קבועה. עם התוצאה פנה לייעוץ למומחה בתחום הפרעות הקצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ברור
אילן11/02/2017אבל נניח שאני אחרי ההולטר - מה עושים עם הפרעה כרונית שאבלציה אינה הפתרון?
קוצב, ניתוח לב פתוח, מה?! מה צפוי לי?
הרי המומחה לא ימציא משהו חדש עבורי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהניסיון שלי
אילן11/02/2017וככלות הכל, אחרי 20 שנה של הפרעות קצב, אני כבר יודע לזהות אם היא קבועה או לא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעה כרונית
פרופ` מיכאל אלדר11/02/2017המשך הטיפול תלוי בסוג ההפרעה שתימצא- יש חלופות שונות ובהחלט אין מקום להרים ידיים בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)