מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשה אחרי מאמץ גופנידינה15/03/2017
שלום רב, אני בת 30 עברתי אבלציה מוצלחת לsvt לפני שנה. מאז לעיתים מרגישה פעימות מוקדמות חדריות שתועדו בהולטר ובלופ ריקורדר. לא נוטלת תרופות ואקו לב תקין.
מאז האבלציה לא ביצעתי פעילות גופנית והוצע לי להתחיל לבצע פעילות גופנית במסגרת שיקום לב בבית חולים.
אתמול התחלתי בפעם ראשונה כשסך הכל ביצעתי אותה כ20 דקות ובמהלכה הרגשתי מעט קושי ללא פעימות מוקדמות.
מיד לאחר שירדתי מההליכון חשתי חולשה קיצונית עם סחרחורת ובחילה ביצעו לי אקג שיצא תקין והשכיבו אותי אך לבסוף שיחררו לביתי. בבית התווספו שלשולים שלא פוסקים ועדיין מלווה תחושת חולשה עם בחילות.
לציין שאמורה לבצע בדיקת מאמץ בעוד כשבועיים ולפני האבלציה הייתי מבצעת ספורט מאד אינטנסיבי למרות הSVT.
כעת אני קצת בחרדה ולא מבינה מה עליי לבדוק :
האם מדובר במקור לבבי או אחר למשל גסטרו?
האם לדרוש בדיקות נוספות?
האם כדאי להמשיך עם הספורט?
פוחדת שהארוע יחזור ופוחדת לבצע את בדיקת המאמץ.
אודה מאד לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` דוד רוט15/03/2017שלשולים סביר שלא קשורים למאמץ . - אם לא חולפים מעצמם יש לפנות לרופא המשפחה
כדאי לבצע את בדיקת המאמץ - לאחר שהשלשולים יחלפו והרגשתך תשתפר כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה אחרי מאמץ גופני
דינה15/03/2017תודה רבה על המענה המהיר!!!
עוד שאלה קטנה לפני כמה חודשים הייתי אצל רופא גסטרו שאיבחן
רפלוקס קיבתי וישטי (GERD) האם יכול להיות קשור לתופעות? וכדי להיבדק שוב? יש לי גם חוסר תאבון וקצת מוזר לי שזה התחיל לאחר המאמץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט16/03/2017לא סביר שיש קשר בין רפלוקס לשלשול. לכן כדאי בשלב ראשון להתייעץ עם רופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)