חולשה אחרי מאמץ גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה אחרי מאמץ גופני
    דינה
    15/03/2017

שלום רב, אני בת 30 עברתי אבלציה מוצלחת לsvt לפני שנה. מאז לעיתים מרגישה פעימות מוקדמות חדריות שתועדו בהולטר ובלופ ריקורדר. לא נוטלת תרופות ואקו לב תקין.
    מאז האבלציה לא ביצעתי פעילות גופנית והוצע לי להתחיל לבצע פעילות גופנית במסגרת שיקום לב בבית חולים.
    אתמול התחלתי בפעם ראשונה כשסך הכל ביצעתי אותה כ20 דקות ובמהלכה הרגשתי מעט קושי ללא פעימות מוקדמות.
    מיד לאחר שירדתי מההליכון חשתי חולשה קיצונית עם סחרחורת ובחילה ביצעו לי אקג שיצא תקין והשכיבו אותי אך לבסוף שיחררו לביתי. בבית התווספו שלשולים שלא פוסקים ועדיין מלווה תחושת חולשה עם בחילות.
    לציין שאמורה לבצע בדיקת מאמץ בעוד כשבועיים ולפני האבלציה הייתי מבצעת ספורט מאד אינטנסיבי למרות הSVT.
    כעת אני קצת בחרדה ולא מבינה מה עליי לבדוק :
    האם מדובר במקור לבבי או אחר למשל גסטרו?
    האם לדרוש בדיקות נוספות?
    האם כדאי להמשיך עם הספורט?
    פוחדת שהארוע יחזור ופוחדת לבצע את בדיקת המאמץ.
    אודה מאד לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה אחרי מאמץ גופני

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    15/03/2017

שלשולים סביר שלא קשורים למאמץ . - אם לא חולפים מעצמם יש לפנות לרופא המשפחה
    כדאי לבצע את בדיקת המאמץ - לאחר שהשלשולים יחלפו והרגשתך תשתפר כמובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולשה אחרי מאמץ גופני

דינה
    15/03/2017

תודה רבה על המענה המהיר!!!
    עוד שאלה קטנה לפני כמה חודשים הייתי אצל רופא גסטרו שאיבחן
    רפלוקס קיבתי וישטי (GERD) האם יכול להיות קשור לתופעות? וכדי להיבדק שוב? יש לי גם חוסר תאבון וקצת מוזר לי שזה התחיל לאחר המאמץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    16/03/2017

לא סביר שיש קשר בין רפלוקס לשלשול. לכן כדאי בשלב ראשון להתייעץ עם רופא משפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו