טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אמי בת ה73 חוותה בפעם השנייה (הפרש של 10 חודשים) אפיזודה של דופק לא סדיר ופרפור פרוזדורים. היא נוטלת 10 מ"ג מהתרופה אליקוויס מידי יום (5 מל בבוקר ו5 מל בערב). היא צריכה לעבור עקירה רגילה (לא כירוגית) אצל רופא השיניים. השאלה כמה זמן לפני צריך להפסיק את מדללי הדם? האם אין בכך סיכון גבוה? והאם צריך לעשות את העקירה בהשגחה רפואית כמו בית חולים? אחר? אני אובדת עצות ואף רופא לא לוקח אחריות על כך. למי אני פונה? ובאיזו דרך הטובה ביותר אני צריכה לפעול? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כיום מקובל לא להפסיק נוגדי קרישה לפני עקירה רגילה ולחדש סביב 24 שעות לאחריה. אם רופא השיניים לא יסכים, אפשר להפסיק 24 שעות לפני העקירה ללא סיכון משמעותי או לפנות למחלקת פה ולסת בבית החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר