טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. בן 25 בריא בדר"כ, הזמנתי נט"ן הביתה עקב דפיקות לב חזקות והרגשה כללית רעה. עשו לי אקג שהראה שינויים בגלי טי ואחריו עוד אקג במרווח של 15 דק' שיצא תקין לחלוטין. באק"ג הראשון: flat T waves in - I V3 V4 V5 V6 גלי טי שליליים: II III AVF V4 V5 V6
באק"ג השני: flat T waves in- I AVL V4 V5 V6 גלי טי שליליים: אין.
במיון עשו לי בדיקות דם שיצאו תקינות כולל טרופונין. עשיתי בירור מקיף ללב לפני כשבועיים (שכלל סיטי לב, אקו, הולטר) האקג של המיון זהה לאקג של המיון בפעם הקודמת וגם האקג של קופת החולים זהה לאקג של קופת החולים. רופא המשפחה שלי קצת בהלם ולא יודע למה האקג משתנה. מה אני יכול לעשות במצב הזה חוץ כמובן מהתייעצות עם קרדיולוג פעם נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר