טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי שמי נועה בת 31 אני מושתלת קוצב לב בפעם השלישית השני השתלות הראשונות כשלו. כיום כ8 חודשים אני עם קוצב חדש תודה לאל מוצלח. וזה לאור דופק איטי מאד שהיה מתבטא באיבוד הכרה בכמות מאד גדולה שהיה מגיע לנזקים מאד גדולים. הדופק הכי גבוה היה 35. שבלילה וללא מאמץ ובמנוחה היה יורד מתחת ל20 וגורם לאיבוד הכרה. כיום אני מתפקדת רגיל כמעט מלא מתעייפת ונחה הרבה אבל בכללי פעילה די הרבה. השאלה שלי האם מותר לי לשתות אלכוהול ? ואם כן עד איזה כמות בכלל? ויש לציין שאני מעשנת. אני מנסיוני האישי אוהבת לשתות לא מדברת להשתכר ולאבד את הראש מדברת על בקבוק בירה או כוס של שתייה חריפה. זה מכל על המצב הנפשי משחרר אותי מכל מיני מתחים. זה יכול לעשות לי נזקים? להפריע לתפקוד של הקוצב לב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר