בדיקת EPS- האם כדאי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת EPS- האם כדאי?
    מור
    26/05/2017

שלום פרופ' אלדר, אני בן 26 עם יתר לחץ דם סיסטולי קל מאוד ועודף דם קל מאוד שמאוזן עם תרומות דם ולאחרונה הבנתי שיש לי גם שינויים שפירים באק"ג עם היפוך גלי טי. ב-6 האחרונות אני סובל מפעימות מוקדמות (PVC, PACS) בתדירות נמוכה מאוד אך נורא מטרידות. עברתי המון בדיקות- Cardiac CT, אקו במנוחה ובמאמץ, הולטר 24/48 שעות, לופ רקורדר ובחינת תרשימי אק"ג משפחתיים לשלול בעיה תורשתית של הפרעות חשמליות. המליצו לי לא ליטול חוסמי בטא עקב סיכון מיותר ולנסות להתעלם כמה שאפשר. - האם הפעימות המוקדמות יכולות להיעלם עם השנים?
    - האם כדאי לי לעבור בדיקת EPS מבחינת נזק-תועלת?
    - האם יש תועלת בנטילת מגנזיום (ציטראט,טאורט) מבחינת השפעה חיובית על פעילות הלב (חשמלית או מכנית) ולבריאות הכללית?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת EPS- האם כדאי?

הוספת תגובה

• Eps

פרופ` מיכאל אלדר
    26/05/2017

אין כל תועלת בבדיקת eps אצלך. איני מכיר מידע אמין המצדיק נטילת מגנזיום לבעיותיך, אך יש הממליצים על נטילתו בהקשרים בריאותיים אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למור-מניסיון אישי

שגב
    31/05/2017

כותב מניסיון,בקש מרופא המשפחה בדיקת אשלגן בדם,עודף או חוסר אשלגן בדם יכול לגרום לפרפורים או פ.מוקדמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו