האם הפרעות קצב לב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הפרעות קצב לב?
    מאור
    06/08/2017

בן 18 סובל מלחץ דם לא מאוזן לטיפול משולב ומגאוט ומגסטריטיס מטופל תורפתית. מזה מספר חודשים אשפוזים רבים בשל אהרוני סינקופה כאבים בחזה והרגשת דפיקות לב מהירות וטכיקרדיה לא מוסברת תחת מינון גבוהה של הקרדילוק. באקו לב: LV היפרדנמי ןLVH.
    א.ק.ג.: סינוס טכיקרדיה 120סדיר ללא סימני אסכמיה,הולטר 24 שעות: סינוס טכיקרדיה עד180 לדקה ללא הפרעות קצב.
    הולטר 48 שעות; סינוס טכיקרדיה עד140לדקה פעימות מוקדמות בודדים עם זןג חדרי.
    סינוס ארטרימיה קלה לעיטים רחוקות.
    הולטר 24 שעות עם 12 לידים : סינוס טכיקרדיה עד 120
    APCS בודדים
    QTC 450
    שאילתי על פי הכתוב ניתן לראןת כאן הפרעת קצב כל שהיא ? צוות של בית חולים וקרדולוגים עונים לי ןבכן ובלא אשמח לתושבתכם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הפרעות קצב לב?

הוספת תגובה

• קצב

פרופ` מיכאל אלדר
    25/08/2017

לפי הנתונים יש הפרעות קצב לא מדאיגות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאילתי שעניתי לי .תודה

מאור
    26/08/2017

שלום רב ותודה על תשובתך, בהמשך לשאילתי שקיבלתי ממך תשובה אשמח להוסיף עוד לאור מצב נמשך וניהיה בלתי נסבל. אשפוזים חוזרים רבים על רקע אירועי סינקופה שסוכמו כאמיתים,ותלונות של כאבים בחזה ודפיקות לב מיהרות מורגשות בזמן מנוחה מלאה ללא אירוע מקדים זאת קודם..
    החמרה: טרפונין חיובי קל-35
    סינוס טאכיקרדיה עד 200 סדיר
    לחצי דם נמוכים לאחרונה-טיפןל הופסק זמני-60/20
    CTA -היה תקין לציין שזה היה בזמן שטרפונין היה תקין...
    בהמשך לשורת אבחנות נוספה לי אי ספיקת כליות אקוטית.
    שאלה שלי: מה ניתן להסיק מהפרעת קצב הזאת שלא מדאיגה אך מצב שונה?
    מדןע טכיקרדיה לא מגיבה למינונים גבןהים של תרופות ?האם אבלציה תיהיה פתרון לדעתך?. בנוסף יש לציין שקיים ספק שנתפס אירוע קצר של SVT .
    אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו