מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הפרעות קצב לב?מאור06/08/2017
בן 18 סובל מלחץ דם לא מאוזן לטיפול משולב ומגאוט ומגסטריטיס מטופל תורפתית. מזה מספר חודשים אשפוזים רבים בשל אהרוני סינקופה כאבים בחזה והרגשת דפיקות לב מהירות וטכיקרדיה לא מוסברת תחת מינון גבוהה של הקרדילוק. באקו לב: LV היפרדנמי ןLVH.
א.ק.ג.: סינוס טכיקרדיה 120סדיר ללא סימני אסכמיה,הולטר 24 שעות: סינוס טכיקרדיה עד180 לדקה ללא הפרעות קצב.
הולטר 48 שעות; סינוס טכיקרדיה עד140לדקה פעימות מוקדמות בודדים עם זןג חדרי.
סינוס ארטרימיה קלה לעיטים רחוקות.
הולטר 24 שעות עם 12 לידים : סינוס טכיקרדיה עד 120
APCS בודדים
QTC 450
שאילתי על פי הכתוב ניתן לראןת כאן הפרעת קצב כל שהיא ? צוות של בית חולים וקרדולוגים עונים לי ןבכן ובלא אשמח לתושבתכם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצב
פרופ` מיכאל אלדר25/08/2017לפי הנתונים יש הפרעות קצב לא מדאיגות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאילתי שעניתי לי .תודה
מאור26/08/2017שלום רב ותודה על תשובתך, בהמשך לשאילתי שקיבלתי ממך תשובה אשמח להוסיף עוד לאור מצב נמשך וניהיה בלתי נסבל. אשפוזים חוזרים רבים על רקע אירועי סינקופה שסוכמו כאמיתים,ותלונות של כאבים בחזה ודפיקות לב מיהרות מורגשות בזמן מנוחה מלאה ללא אירוע מקדים זאת קודם..
החמרה: טרפונין חיובי קל-35
סינוס טאכיקרדיה עד 200 סדיר
לחצי דם נמוכים לאחרונה-טיפןל הופסק זמני-60/20
CTA -היה תקין לציין שזה היה בזמן שטרפונין היה תקין...
בהמשך לשורת אבחנות נוספה לי אי ספיקת כליות אקוטית.
שאלה שלי: מה ניתן להסיק מהפרעת קצב הזאת שלא מדאיגה אך מצב שונה?
מדןע טכיקרדיה לא מגיבה למינונים גבןהים של תרופות ?האם אבלציה תיהיה פתרון לדעתך?. בנוסף יש לציין שקיים ספק שנתפס אירוע קצר של SVT .
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)