טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הלב שלי מחסיר פעימה בכל כמה פעימות. לפי האקג יש מוקד אחד בחדר. אני מקבלת טיפול תרופתי. הרופא הציע לי לשקול "צריבה" של המוקד. אומר שהסיכונים קטנים מאד -- שטף דם בלב או ברגל. האם יש סיכונים נוספים? כמה מסוכן הוא שטף דם כאמור אם יקרה? האם יש לשטף דם כזה אם יקרה טיפול יעיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צריבה חשמלית של הפרעות קצב היא פעולה צנתורית עם סיכון לא גבוה, אך ממשי. לסיבוך של חור בלב (אני משער שזו הכוונה) יש פתרון,אך זה סיבוך לא נעים ונושא סיכון. יש לציין שאירועת סיבוך זה נמוכה (פחות מאחוז). סיבוכים משמעותיים בכלי דם ברגל אינם שכיחים, ומטופלים ע"י התערבות כירוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר