שינוי לחץ דם עקב איקוקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי לחץ דם עקב איקוקור
    הלל
    08/04/2018

שלום,
    בן 45,מזה חודשיים אני לוקח איקוקור 40 מג פעמים ביום עקב הפרעות קצב חדריות ועל חדריות בודדות ואירוע בודד של טכריקדיה חדרית.לאחרונה קבלתי 2 "התקפי"כאב ראש מאוד חזקים כגון מיגרנה קשה,בבדיקת לחץ דם עלה ל- 140/98 ,דופק85 מה שבדרך כלל לחץ דם שלי 120/80 , כאב הראש עבר בהדרגה ובהתאם גם לחץ דם (תוך שעה)האם אי לקיחת כדור איקוקר בזמנים קבועים יכולים להשפיע כך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי לחץ דם עקב איקוקור

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    10/04/2018

שלום רב,
    האיקקור בהחלט יכול לגרום לכאבי ראש כתופעת לוואי לא נדירה (סביב 10%). עליית הלחץ דם הקלה הייתה ככה״נ משנית לכאב עצמו ולא לכדור. ממליץ להתייעץ עם קרדיולוג לגבי הצורך בהמשך טיפולואלטרנטיבות אחרות לטיפול במידה ונחוץ.
    בברכה,
    ד״ר גיא רוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי לחץ דם עקב איקוקור

הלל
    11/04/2018

תודה רבה על תשובתך !!
    האם צריבה יכול להוות פתרון לבעיה שלי ?
    בעבר לקחת איקוקור ותופעות לואי היו קשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    11/04/2018

שלום,
    צריבה בהחלט יכולה להיות אלטרנטיבה לטיפול תרופתי במיוחד במקרה של בפעימות מוקדמות מרובות וטכיקרדיות חדריות ממקורות ספציפיים. אני צריך לראות את כל הנתונים בשביל לחוות את דעתי לגבי המקרה הספציפי שלך. אתה מוזמן להתייעץ איתי או עם כל מומחה אחר בהפרעות קצב לב שמבצע את הפעולות הללו.
    בברכה,
    ד״ר גיא רוזן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו