שילוב טמבוקור וברקסין brexin

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב טמבוקור וברקסין brexin
    עינב
    11/04/2018

שלום , אני לוקחת טמבוקור 75 מג פעמים ביום סהכ 150 מג
    קרדילוק 1.25
    עקב כאבי גב קיבלתי ברקסין האם אפשרי לקחת בשילוב עם הכדורים שציינתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    11/04/2018

עינב שלום,
    לפי המשלב התרופתי אני מנחש שאת סובלת מפרפור פרוזדורים התקפי. אין כל בעיה עם השילוב של ברקסין ושתי התרופות שציינת. האם את לוקחת ״מדללי דם״ בשל הפרפור? אם כן, ברקסין יכול להגביר את הסיכון לדימום כתופעת לוואי. בכל מקרה הייתי ממליץ להיות במעקב של מומחה לפרפור פרוזדורים ולוודא שאת מוגנת מפני ארועים מוחיים שיכולים להיגרם על ידו.
    בברכה,
    ד״ר גיא רוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברקסין וטמבוקור

עינב
    12/04/2018

אני מקבלת טמבוקור וקרדילוק בגלל פעימות מוקדמות רבות כ 35 א ביום
    האם בעייתי שילוב התרופות עם ברקסין . האם גם במקרה זה אני חשיפה לאירועים מוחיים? לא לוקחת מדללי דם . לוקחת הורמונים לגיל המעבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד״ר גיא רוזן
    12/04/2018

עינב שלום,
    כפי שכתבתי אין כל בעיה בשילוב התרופות. פעימות מוקדמות בלבד (ללא פרפור) לא מעלות סיכון לארועים מוחיים ועל כן לא מצריכות טיפול בנוגדי קרישה.
    בברכה,
    ד״ר גיא רוזן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו