טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאבא שלי יש כבר הרבה שנים בעיות בקצב הלב, הוא עכשיו צריך לעבור ניתוח להקטנת ערמונית. אני מניחה שבמשך הניתוח וההתאוששות בבית החולים הוא יהיה מחובר למוניטור ויקבל השגחה מהצוות הרפואי אבל כשהוא יחזור הביתה האם יש להתאוששות או לניתוח עצמו השפעות על מצב הלב? מה אני צריכה לדעת בתור מי שתהיה שם לסייע לו בשבועות אחרי הניתוח? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב, אינני יודע במה בדיוק מדובר אך בהחלט הפרעות קצת יכולות להיות שכיחות יותר סביב ניתוחים קרדיאליים ולא קרדיאליים. בדרך כלל העליה בשכיחות שלהן קשורה למצב המטופל. אם לדוגמא המטופל מפתח זיהום סביב הניתוח, זה יכול לעורר הפרעות בקצב ליבו, וישנן דוגמאות נוספות. הופעת הפרעות קצב בניתוח כזה צריך להדליק נורה אדומה ולהגיד שאולי משהו לא בסדר. בכל אופן, במקרה של הפרעות קצב תסמיניות צריך לפנות לבדיקת הקרדיולוג המטפל שלו. בברכה, ד״ר גיא רוזן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר